Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-61285

Vacature: Calculator / Werkvoorbereider in Weert via Avance Werving en Selectie

VACATURENR lv-61285 (19-12-2017)

Voor een installatiebureau in Weert zijn wij ter versterking van het huidige team op zoek naar een werkvoorbereider in de utiliteit.
De opdrachtgever is een landelijk werkende groep van gespecialiseerde installatiebedrijven op het gebied van woningbeheer, woningbouw, utiliteitsbouw, schoorsteentechniek en dakbedekking. De groep telt 36 bedrijven en circa 1.500 medewerkers in Nederland en Duitsland.

CALCULATOR / WERKVOORBEREIDER


Functie informatie:
  • Organiseren en bewaken van de planning voor utiliteitsprojecten.
  • Verantwoordelijk voor de juiste en tijdige werkvoorbereiding voor de uit te voeren werkzaamheden.
  • Co√∂rdineren van engineeringswerkzaamheden
  • Aanspreekpunt voor de monteurs op locatie
  • Voorbereiden van het inkoopproces, het bestellen van materialen voor de prefabricage en het co√∂rdineren van de prefabricage-werkzaamheden.

Basis voor succes:
  • MBO werk- en denkniveau.
  • relevante werkervaring in een vergelijkbare functie in de utiliteit
  • Gestructureerd, je houdt je aan gemaakte afspraken, je houdt overzicht en je signaleert tijdig knelpunten. Verder ben je organisatorisch en communicatief sterk en ben je collegiaal.

Je rapporteert aan de projectleider.

Aanbod:
Onze opdrachtgever biedt een veelzijdige baan met een grote mate van zelfstandigheid binnen een groeiende organisatie. Verder heeft de organisatie een prima pakket van arbeidsvoorwaarden en zijn er opleidingsmogelijkheden. Tevens deel je mee in de behaalde winst en is daarom uniek als bedrijfsmodel.

Interesse?
Dan nodigen wij u graag uit om direct via onze website op deze vacature te reageren. U vindt de functie terug onder vacaturenummer 13306. Voor meer informatie over deze functie kunt u contact opnemen met Paul Verstegen (Consultant), bereikbaar via telefoonnummer 077-3522222 of 06-57608200.

Solliciteren
Meer info  www.avance.jobs