Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-61347

Vacature: Senior Belastingadviseur voor A&D accountants en belastingadviseurs in Maastricht

VACATURENR lv-61347 (21-12-2017)

SENIOR BELASTINGADVISEUR - VESTIGING MAASTRICHT

Ter versterking van ons fiscale team zijn wij op zoek naar een ervaren en servicegerichte, ervaren belastingadviseur met een ondernemende instelling.

A&D accountants & belastingadviseurs levert sinds 1991 hoogwaardige diensten op het gebied van accountancy en belastingadvies. In die tijd zijn we uitgegroeid tot een middelgroot, full-service kantoor met een zeer diverse clientèle van mkb’ers, zelfstandige beroepsbeoefenaren, (semi-)overheids- instellingen, non-profitorganisaties en vermogende particulieren. A&D heeft een vergunning van de AFM voor het uitvoeren van wettelijke controle-opdrachten. Full-service dienstverlening met een persoonlijke touch is ons motto.

Je voornaamste werkzaamheden bestaan uit het zelfstandig adviseren van klanten op fiscaal gebied in de meest ruime zin, al dan niet in teamverband en variërend van advisering van vermogende particulieren en DGA’s, fiscale begeleiding van overnames tot het opzetten van fiscale structuren. Het komt aan op je kennis, maar vooral ook op je creativiteit en je communicatieve skills.

Je beschikt over een afgeronde (academische) studie fiscale economie of fiscaal recht gevolgd door (minimaal) 8 jaar relevante ervaring als generalist in een MKB-praktijk. Ervaring op het gebied van internationaal belastingrecht is wenselijk, maar geen must.

De kandidaat die wij zoeken is: servicegericht en ondernemend, ambitieus en vakbekwaam en een gedreven teamspeler met communicatieve en sociale vaardigheden.

Onze primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn marktconform. Er is voldoende ruimte voor eigen ontwikkeling. Wij hechten er daarnaast veel waarde aan om een prettige werksfeer te creëren waarin een goede balans tussen werk en privé centraal staat.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Camille Quaedvlieg:
c.quaedvlieg@aend-maastricht.nlof via 043-3634870.

E-mail  c.quaedvlieg@aend-maastricht.nl
Meer info  www.aend-maastricht.nl