Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-61357

Vacature: Technisch ICT-Beheerder voor MosaLira in Maastricht

VACATURENR lv-61357 (21-12-2017)

Functie: Technisch ICT-beheerder
Uren per week: fulltime
Werk- en denkniveau: MBO
Soort baan: Tijdelijk contract
Standplaats: Maastricht


Doel
De technisch ICT-beheerder is onderdeel van het ICT-team van het Bestuurskantoor van MosaLira en ondersteunt onze scholen door te zorgen voor een betrouwbare technische ICT-omgeving. Samen met je teamgenoten ben je verantwoordelijk voor een toekomstbestendige technische infrastructuur. Dit betekent dat je op de hoogte bent en blijft van innovatieve technologieën en onze scholen adviseert over hoe deze ingezet kunnen worden. Daarnaast werk je mee in de dagelijkse operationele activiteiten door o.a. computersystemen te assembleren en demonteren, door hard en software te installeren en onderhouden, door standaard pc-, telefonie- en netwerkbekabeling en -bedrading aan te leggen en andere ICT gerelateerde problemen op te lossen. Je test, controleert en documenteert alles wat wordt geïnstalleerd en gaat na waar mogelijke storingen kunnen zitten om deze vervolgens ofwel zelf, ofwel met behulp van je collega’s en leveranciers op te lossen.

Je werkt graag samen, bent duidelijk over wat je wel en niet kunt leveren en stimuleert de zelfstandigheid van de medewerkers in onze organisatie.

Wat vragen wij van jou?
Het bestuurskantoor zoekt een technisch ICT-beheerder die gedreven is en flexibiliteit toont om in een klein team zoveel mogelijk te realiseren en ontwikkelen. Uiteraard ben je in het bezit van het diploma ICT beheerder niveau vier.

Daarnaast:
  • Ben je communicatief en gericht op het leveren van goede service
  • Ben je een teamplayer en een duizendpoot
  • Ben je flexibel en kun je omgaan met ICT vragen die niet altijd even duidelijk zijn.
  • Heb je enige ervaring met aanleg en herstel van infrastructuur.
  • Ben je op de hoogte van de werking van educatieve software of ben je bereid je hierin te verdiepen
  • Heb je affiniteit met IT security
  • Heb je ervaring met Microsoft cloud (Office 365)

Het is een pré als je:
  • Kennis hebt van Virtual Desktop Interface (VDI) en Virtual Private Cloud (VPC) omgevingen, waaronder Mircosoft Web Services
  • Kennis hebt van Cisco, Meraki en/of Aruba.

Wat bieden wij jou?
Ons ICT-team is klein en de ICT-strategie volop in ontwikkeling. Binnen het bestuurskantoor wordt de bestaande infrastructuur en hardware onderhouden, maar wordt daarom ook volop ingezet op het verder ontwikkelen en toekomstbestendig maken daarvan. Werken in het bestuurskantoor bied je de mogelijkheid om mee te denken over de beste ondersteuningsmogelijkheden voor het onderwijs van de 21e eeuw. Je mag bij jouw werk in ons team en in onze scholen rekenen op collegialiteit, zowel in professioneel als menselijk opzicht.

E-mail  werken@mosalira.nl
Meer info  www.mosalira.nl