Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-61361

Vacature: Logistics Manager voor Neways Micro Electronics in Echt

VACATURENR lv-61361 (21-12-2017)

Vind je het een uitdaging om vanuit jouw logistieke kennis en ervaring onze processen te optimaliseren en te verbeteren? En dat binnen een succesvolle toeleverancier van de High Tech industrie met toeleveranciers en klanten over de hele wereld? Naast continue verbeteren stuur jij je team dagelijks aan met als doel om onze logistieke operatie zo vlekkeloos en optimaal als mogelijk te laten verlopen. Jij een baan met veel vrijheid en verantwoordelijkheid, wij een gemotiveerd team en een efficiënt logistiek proces!

Neways Micro Electronics
Waar kom je te werken als Logistics Teamleader?
Neways Electronics International is een gedecentraliseerde en daardoor slagvaardige organisatie, bestaande uit een holding met zestien werkmaatschappijen in Nederland, Duitsland, Slowakije en China. We vinden niet alleen onze dienstverlening aan klanten belangrijk, maar ook dat we een prettige werkomgeving creëren voor onze ruim 2800 collega’s wereldwijd. Creativiteit en werkplezier staan bij ons centraal en we hechten grote waarde aan persoonlijke relaties met klanten. We geloven dat echte aandacht voor mensen leidt tot betere dienstverlening en een verdere verhoging van de kwaliteit van onze producten: producten die ons leven aangenamer maken. Onze kernwaarden zijn: proactief, klantgericht, teamwork, flexibel en creatief, partnership, afspraak is afspraak en gedrevenheid.

Neways Micro Electronics, gevestigd aan de Voltaweg in Echt, bestaat uit ongeveer 65 medewerkers. Elke dag wordt gemotiveerd gewerkt aan de ontwikkeling, productie, assemblage en het testen van hightech hybride micro-elektronica die aan mondiaal opererende Original Equipment Manufacturers worden geleverd.

Wat ga je doen als Logistics Teamleader?
In de functie van Logistics Teamleader ben je verantwoordelijk voor het aansturen, coachen en begeleiden van een gemotiveerd logistiek team wat zich bezighoudt met logistiek, planning, inkoop en kwaliteit. Je rapporteert direct aan de manager operations. Naast je leidinggevende taken draag je zorg voor de verdere ontwikkeling van je team en onze processen om te kunnen blijven voldoen aan de eisen op het vlak van kwaliteit, logistiek, techniek en kosten (QLTC). Ook houdt je jezelf bezig met het opstellen en implementeren van supply chain concepten met betrekking tot klant behoeftes en leveranciers en maak je deel uit van het Procurement MT op holding niveau.

Tot je taken behoren verder:
 • Implementeren en borgen van continuous improvement cultuur;
 • Coördineren verdere optimalisatie ERP-pakket;
 • Ondersteunen van het Vender Management Proces;
 • Opbouwen en onderhouden van contacten met leveranciers, klanten en de interne organisatie;
 • Leveren van input t.a.v. beoordeling en ontwikkel/verbetertrajecten van (flex)medewerkers.

Wat vragen we van je als Logistics Teamleader?
Allereerst ben je een gedreven en zelfstandige persoonlijkheid. Naast je leidinggevende ervaring heb je ervaring opgedaan met (proces)optimalisatie binnen logistieke omgevingen, denk hierbij aan voorraadbeheer, capaciteitsplanning en continue verbeteren. Je weet je doelstellingen op een prettige manier te realiseren en realiseert je als geen ander dat samenwerken binnen en buiten je team/afdeling tot de beste resultaten leidt. Persoonlijke ontwikkeling van je medewerkers zie jij als een belangrijke taak waar jij je voldoening en plezier uithaalt. Daarnaast ben je in staat om snel te schakelen en voel je jezelf thuis in dynamische omgeving.

Verder vragen we:
 • Afgeronde Hbo-opleiding in een logistieke of bedrijfskundige richting;
 • Minimaal 5 jaar ervaring in een leidinggevende functie;
 • Ervaring met het opzetten van logistieke structuren;
 • Ervaring en feeling met IT, MS Office en ERP-software;
 • Inspirerend, zelf-reflecterend en open voor ontwikkelingen;
 • Beheersing van Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift, Duits is een pre;
 • Fulltime beschikbaar;
 • Dat je woonachtig bent in de regio Eindhoven, Venray, Venlo, Aken, Maastricht.

Wat bieden wij je als Logistics Teamleader?
In de rol van Logistics Teamleader bieden wij je een uitdagende functie in een dynamische en kerngezonde productieomgeving. Je krijgt de kans om een belangrijke bijdrage te leveren aan de ontwikkeling en winstgevendheid van Neways. Wij bieden je een fulltime positie binnen een zeer gedreven en collegiale werkomgeving met veel vrijheid voor initiatieven en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast bieden wij je een jaarcontract. Naast een passend salaris kun je denken aan secundaire arbeidsvoorwaarden zoals:
 • 27 vakantiedagen
 • 13 adv-dagen
 • 8% vakantiegeld
 • flexibele begin- en eindtijden
 • opleidingsmogelijkheden
 • pensioenregeling
 • reiskostenvergoeding

Na een gedegen inwerkprogramma en goede begeleiding krijg je de ruimte je rol zelfstandig te vervullen.

Wil je kennismaken of meer weten? Je bent van harte welkom!
Voor functie inhoudelijke informatie, neem gerust contact op met Ángela Castaño Estévez, Recruiter, via +31-628079800. Ángela legt je graag uit wat de functie Logistics Teamleader inhoudt en hoe het is om je loopbaan te starten bij Neways. Voor solliciteren gebruik je de solliciteerbutton op onze website www.werkenbijneways.nl.

Neways hanteert bij de sollicitatieprocedure een screeningsbeleid. Dit houdt in dat we graag je originele diploma's en identiteitsbewijs te zien krijgen.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren
E-mail  recruitment@werkenbijneways.nl
Meer info  www.werkenbijneways.nl