Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-61388

Vacature: Medewerker Verkoop Binnendienst voor Automotive Support Services Europe in Venlo

VACATURENR lv-61388 (22-12-2017)

Automotive Support Services Europe BV (ASSE) is een dynamische en innovatieve onderneming die zich richt op verschillende ICT-aspecten van wagenparkbeheer. Het is een gespecialiseerde onderneming met meer dan 60 jaar ervaring in de transportbranche.

ASSE biedt aan haar klanten de mogelijkheid om innovatieve ICT-oplossingen in te zetten ten behoeve van een optimaal beheer van wagenparken, met name trucks.

Deze oplossingen bestaan onder andere uit: het leveren en onderhouden van Track&Trace systemen, het beheer van digitale tachografen en uitleesmogelijkheden. Door het combineren van deze oplossingen ontstaat een uniek concept waarin wagenparkbeheer optimaal wordt vormgegeven.

ASSE is de ontwikkelaar van het product inSight:Source en gecertificeerd partner van TomTom Telematics.

ASSE laat zich omschrijven als een bedrijf met een informeel karakter, waar in teamverband gewerkt wordt aan haar producten en dienstverlening en de tevredenheid van haar klanten.

ASSE is ISO 9001:2015 gecertificeerd, Microsoft Small Business Specialist en erkend leerbedrijf op verschillende gebieden.
In verband met uitbreiding van onze activiteiten zoeken wij op korte termijn:

MEDEWERKER VERKOOP BINNENDIENST


Functie-inhoud:
In deze functie ben je verantwoordelijk voor de coördinatie en planning van het verkoop- en uitvoeringsproces van de projecten die gerelateerd zijn aan de activiteiten van ASSE BV en draag je zorg voor de administratieve ondersteuning van onze adviseurs.

Functie-eisen:
  • Minimaal MBO opleiding, bedrijfseconomisch of commercieel administratieve richting.
  • Uitstekende organisatorische vaardigheden.
  • Klantgerichte instelling.
  • Affiniteit en/of ervaring in de ICT
  • Goede verbale en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid.
  • Zelfstandig en in teamverband kunnen werken.

Ons aanbod:
Wij bieden je een veelzijdige, afwisselende en uitdagende functie met uitstekende opleidings- en doorgroeimogelijkheden.
Verder bieden wij een collegiale werksfeer met persoonlijke aandacht voor jou als medewerker. Naast een prima salariëring hebben wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Meer informatie over bovenstaande functie en/of ASSE kun je verkrijgen bij:
Jeroen Engelhart, Manager ASSE (j.engelhart@asse.nl ) of kijk op internet op www.asse.nl

Jouw sollicitatie:
Herken jij (m/v) je in bovenstaande functie en zie jij die als een volgende stap in je carrière, stuur dan je sollicitatiebrief, voorzien van een CV onder vermelding van vacaturenummer 201710 naar:
ASSE BV
Postbus 3206,
5902 RE Venlo
t.a.v. de afd. Personeel & Organisatie
E-mail: sollicitatie@allers.nl

E-mail  sollicitatie@allers.nl
Meer info  www.asse.nl