Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-61394

Vacature: Transportplanner voor Roms Transport in Elsloo via Selexxyz

VACATURENR lv-61394 (22-12-2017)

Onze opdrachtgever, Roms Transport B.V., is een groeiende organisatie en gevestigd te Elsloo. Het betreft een vooraanstaand logistiek bedrijf wanneer het gaat om vervoer van droge bulk (silo) goederen. Roms Transport B.V. verleent haar diensten aan de chemische- en mineralen industrie door geheel Europa. Dit doet zij via de weg, over het spoor en over de zee. Vanuit de twee locaties in Elsloo en Figueras bedient zij de gehele markt. Roms Transport B.V. staat voor kwaliteit, betrokkenheid, efficiency en helderheid.
Op dit moment zijn wij op zoek naar een creatieve en enthousiaste

TRANSPORTPLANNER (1,0 FTE)

met ervaring op het gebied van planning en expeditie

De functie
In deze functie ben je verantwoordelijk voor de optimale capaciteit- en routeplanningen van de eigen vrachtauto’s (containers en silo’s). Dit betekent dat je ritten aanneemt en afhandelt, een inschatting maakt van de dagelijkse optimale transportcapaciteit en de benodigde middelen voor inzet. Ook het zo optimaal mogelijk organiseren, inplannen en boeken van transporten via modal shift (weg, rail en water) behoort tot het takenpakket. Je overlegt dagelijks met klanten omtrent beschikbare verlaadcapaciteit en laad- en lostijdstippen en informeert chauffeurs omtrent te rijden routes, lostijden, retourvracht en overige bijzonderheden. Het onderhouden van intensief contact met opdrachtgevers inzake de te leveren diensten met het oog op maximale klantentevredenheid behoort eveneens tot de verantwoordelijkheden. Verder draag je zorg voor het opstellen van vervoersdocumenten, het afhandelen van klachten en schades en verricht je administrerende werkzaamheden van registrerende aard.

Functie-eisen
Voor deze functie zijn we op zoek naar een kandidaat met een HBO werk- en denkniveau. Tevens beschik je over enkele jaren aantoonbare ervaring in een soortgelijke functie met daarbij de verantwoordelijkheid voor een planning van minimaal 15-25 vrachtauto’s. Uitstekende geografische kennis is een must. Relevante kennis van de internationale transport- en expeditiebranche en kennis op het gebied van douane aspecten/wetten, Incoterms 2010, vervoerscondities en bijbehorende aansprakelijkheden zijn een duidelijke pré. Je bent initiatiefrijk, vlot en no nonsense ingesteld. Ook ben je een echte teamplayer en je bent in staat goed te presteren onder tijdsdruk. Gedurende de werkzaamheden bewaak je de voortgang en houd je rekening met eventuele deadlines. Dit alles met een accurate manier van werken. Je bent resultaatgericht, creatief en je beschikt over een klantgerichte instelling. Een goede beheersing van de Nederlandse, Duitse en Engelse taal is een must. Kennis van andere talen is een pré. Daarnaast beschik je over een goede kennis van Word en Excel en heb je ervaring in het werken met TMS systemen.

Geboden wordt
Roms Transport B.V. biedt een interessante en afwisselende functie in een groeiende organisatie. Binnen de organisatie zijn er voldoende ontwikkelmogelijkheden en kansen om verder te groeien. Daarnaast wordt er bij de functie een passend salaris en een goed arbeidsvoorwaardenpakket aangeboden.

Interesse?
Selexxyz Recruitment verzorgt exclusief deze sollicitatieprocedure voor Roms Transport B.V.. Indien je interesse hebt in bovengenoemde functie, stuur dan je sollicitatie naar r.jadoul@selexxyz.nl of gebruik onderstaande sollicitatielink. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Roger Jadoul via telefoonnummer 06 – 15967416.

Solliciteren
E-mail  r.jadoul@selexxyz.nl
Meer info  www.selexxyz.nl