Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-61406

Vacature: ICT-medewerker voor Koenen en Co

VACATURENR lv-61406 (22-12-2017)

Koenen en Co zoekt een

ICT-MEDEWERKER M/V

Die ook de softe kant van hardware begrijpt


Uiteraard begrijp jij techniek als geen ander. Maar je weet ook dat techniek pas nuttig is als de gebruiker het zo ervaart. Als duidelijk is wat de klant ermee opschiet. Als het voordeel voor de medewerker helder is. En als in projecten keuzes met draagvlak worden genomen. Met jouw toegankelijkheid en praktische aanpak, bouw jij de brug tussen mens en techniek. Tussen processen en systemen.

Met ICT maken we het verschil voor onze klanten en medewerker. Samen met je collega’s werk je met toekomstvisie aan ICT-projecten. Van initiatief tot implementatie. Maar ook incidenten los je graag op. Je bent een teamplayer en generalist die dankzij een goed ontwikkelde harde én softe kant in staat is processen en projecten te begeleiden en te leiden.

Koenen en Co laat ondernemers suczesvol ondernemen. Suczes schrijven we niet zomaar met een z. Om maximaal resultaat te bereiken, moet een onderneming op zes dimensies gezond zijn: Strategie, Management, Innovatie, Personeel, Processen en Financiën. We begeleiden de klant bij het totale plaatje en dat maakt ons samen veelzijdig. We werken met 270 professionals vanuit vestigingen in Maastricht, Roermond en Venlo, en zoeken mensen die samen met ons iedere dag beter willen worden. Door te doen. Continu verbeteren zit in ons dna.

Opleiding en ervaring:
Je hebt je hbo-diploma van een ICT-opleiding op zak en hebt enkele jaren werkervaring als technisch of functioneel beheerder of procesbegeleider. Ervaring met systematisch en projectmatig werken (ITIL, Agile/Scrum, IPMA, of Prince II) is een pré. PS Misschien handig om te weten: we hebben het beheer van onze infrastructuur uitbesteed.

Is deze functie op jouw lijf geschreven? Stuur je cv en korte motivatie naar Jannick Beijers (onze HR-adviseur) j.beijers@koenenenco.nl of bel: 088-7747426.

Suczes. Een kwestie van doen.

Solliciteren
E-mail  j.beijers@koenenenco.nl
Meer info  www.koenenenco.nl