Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-61448

Vacature: Parttime Doktersassistente voor Gezondheidscentrum de Hofhoek in Maastricht

VACATURENR lv-61448 (29-12-2017)

Per 1 april 2018 zijn wij op zoek naar een

GEDIPLOMEERD DOKTERSASSISTENTE

voor 16-20 uur per week.

Wij zijn een huisartsenpraktijk die complete huisartsenzorg levert en we zijn georganiseerd in de vorm van een gezondheidscentrum. Binnen het gezondheidscentrum wordt nauw samengewerkt met andere eerstelijns disciplines.

De doktersassistente voert alle taken uit die horen bij het takenpakket van een doktersassistente: * telefonische triage * eerstelijns diagnostiek * medisch-technische handelingen * administratie * actief meewerken aan accreditatie/verbetertrajecten. Dagelijks zijn minimaal 2 doktersassistentes werkzaam.

Wij willen benadrukken dat gediplomeerd zijn een absolute voorwaarde is voor sollicitatie. Tevens heeft een doktersassistente met relevante werkervaring en ervaring met triage de voorkeur.

Tot 23 januari 2018 kan gesolliciteerd worden.

Wij vragen u te solliciteren middels een CV en een begeleidende sollicitatiebrief. U kunt uw sollicitatie sturen naar het volgende mailadres: r-minnaard@ezorg.nl.
Voor nadere informatie kunt u per mail contact opnemen of bellen met het praktijknummer en vragen naar R. Minnaard. Tevens kunt u informatie vinden op onze website.

contactpersoon: R. Minnaard, huisarts
adres: Gezondheidscentrum de Hofhoek, 6215 BV Maastricht, 043-3430850.

E-mail  r-minnaard@ezorg.nl
Meer info  gezondheidscentrumdehofhoek.praktijkinfo.nl