Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-61450

Vacature: Revit Engineer voor HSPro in Maastricht

VACATURENR lv-61450 (29-12-2017)

HSPRO is op zoek naar een

REVIT ENGINEER

Challenge
Als Revit Engineer vervaardig je alle soorten tekeningen die nodig zijn voor het tot stand brengen van de werktuigbouwkundige installaties. Je vertaalt schetsen of voorlopige tekeningen naar technische tekeningen. Je maakt ontwerptekeningen en principeschema's, verzorgt coördinatietekeningen en opstellingstekeningen voor technische ruimten en tekeningen voor prefabricage. Het maken van detailtekeningen op schaal als ook revisietekeningen zijn jouw bekend. Indien nodig voer je eenvoudige berekeningen uit. Kun jij deze afwisselende functie aan? Solliciteer dan direct!

Brains & Skills
Van jou als Revit Engineer verwachten wij:
  • Mbo- of Hbo-diploma (installatietechniek of wtb);
  • Gedegen kennis van Revit MEP;
  • Enkele jaren ervaring als tekenaar in de installatietechniek, met name HVAC;
  • Je bent bekend met de diverse fases in het bouwproces.

Verder heb je een sterke drive en een stevig karakter. Je vindt het prettig om in teamverband te werken en vindt het geen probleem diverse tekeningen zelfstandig uit te werken. Je bent creatief, gedreven, resultaatgericht, secuur en houdt rekening met de kwaliteitseisen.

Arbeidsvoorwaarden
Wij hebben jou als Revit Engineer het volgende te bieden:
  • Een marktconform salaris + 8% vakantietoeslag;
  • 30 vrije dagen + 5 extra (bonus)dagen;
  • Uitstekende pensioenregeling en een collectieve zorgverzekering;
  • Persoonlijk ontwikkel- en opleidingsplan;
  • Gratificatieregeling.

HSPRO is gespecialiseerd in het realiseren van projecten binnen de industrie en machinebouw.
Samen met circa 120 collega’s vanuit de vestigingen in Nederland en Duitsland zijn wij sinds 1998 een belangrijke speler binnen de industrie.

HSPRO Engineers hebben diepgaande interesse in het eigen vakgebied en zijn nooit uitgeleerd. Zij zijn voortdurend op zoek naar uitdaging en persoonlijke groei en blijven de ontwikkelingen graag een stap vóór. Door de tanden te zetten in complexe vraagstukken komen zij samen tot de beste oplossing. Hierbij staat teamwork en kennisdelen voorop, boven persoonlijk succes.

Wil jij als aankomend HSPRO Engineer ook worden uitgedaagd om jezelf te blijven ontwikkelen en ben je bereid hierbij extra inspanning te leveren om te kunnen innoveren, grenzen te verleggen en kennis te delen? Solliciteer dan direct! No Challenge No Glory! www.hspro.nl

Interesse?
Wil je meer weten over deze functie neem dan contact op met Jaap Piederiet (T: 043-365 93 90 | M: 06-46246966).
Direct solliciteren kan natuurlijk ook. Stuur dan een recent CV o.v.v. referentienr. MA02612, naar: maastricht@hspro.nl.

E-mail  maastricht@hspro.nl
Meer info  www.hspro.nl