Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-61473

Vacature: Vastgoedbeheerder voor Woningvereniging Nederweert

VACATURENR lv-61473 (02-01-2018)

VASTGOEDBEHEERDER ( 32 A 36 UUR )


Woningvereniging Nederweert is de lokale huisvester van sociale huurwoningen in Nederweert. Onze woningportefeuille is divers samengesteld, waarmee we diverse doelgroepen kunnen bedienen. Zowel in onze dienstverlening als in ons vastgoedbeheer staat het leveren van maatwerk voorop. Dat doen we in nauwe samenwerking met diverse partners.

De functie
Vooruitlopend op de pensionering van onze huidige senior technisch beheerder zoeken we een vastgoedbeheerder, die van aanpakken houdt en ons kan helpen onze ambities op het gebied van vastgoedbeheer en duurzaamheid waar te maken.
Je bent een expert op het gebied van bouwkundig onderhoud, strategisch portefeuillebeheer en hebt een duidelijke visie op het realiseren van duurzaamheid. Je bent voor de directie de adviseur op het gebied van vastgoedbeheer.

Contract: 12 maanden met uitzicht op een vast dienstverband
Standplaats: Nederweert
Omvang: 32 – 36 uur, de werktijden zijn flexibel


Het team
Vanuit het team Wonen werk je samen met de diverse collega’s aan het realiseren van onze ambities. Voor de (meerjaren) begrotingen en projectbegrotingen is er vanzelfsprekend een nauwe samenwerking met de collega’s van het team Bedrijfsvoering.

Wat ga je doen?
Aan jou de taak om de ruim 1.500 woningen van onze woningvereniging duurzaam en kwalitatief te onderhouden in resultaatgerichte vastgoedprojecten en activiteiten en onze duurzaamheidsambities vorm te geven.
De daarbij horende werkzaamheden zijn divers:
 • Je levert een belangrijke bijdrage aan onze portefeuillestrategie.
 • Je stelt vanuit onze visie en portefeuillestrategie het meerjarenonderhoudsplan, complexbeheerplannen en jaarplannen voor onderhoud op.
 • Je zorgt voor de uitgifte van de jaarlijkse onderhoudsbegroting, in nauwe samenwerking met onze ketenpartners.
 • Je houdt toezicht op de verschillende werkzaamheden en stuurt bij.
 • Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van de renovaties en . nieuwbouwprojecten.
 • Je levert een bijdrage aan de rapportages voor directie, raad van commissarissen en externe toezichthouders.

Ben jij die nieuwe collega?
Als bouwkundige heb je ervaring met procesmatig werken en het aansturen van diverse bedrijven. Je weet wat er zoal komt kijken bij schilderwerk, asbestsanering, energetische verbeteringen en binnenonderhoud. Daarnaast heb je kennis van automatisering als het gaat om vastgoedvraagstukken.
Naast deze technische kennis en vaardigheden heb je een dienstverlenende en klantgerichte houding. Je kunt goed luisteren, hebt inlevingsvermogen en aandacht voor sociale aspecten. Het bieden van maatwerkoplossingen is jou niet vreemd.

Wat krijg jij van ons:
 • Op basis van ervaring inschaling conform CAO Woondiensten, schaal J
 • Grote mate van eigen verantwoordelijkheid;
 • Reiskostenvergoeding volgens cao woondiensten;
 • Vakantiedagen volgens cao woondiensten;
 • Flexibele werktijden.

Interesse?
Heb je na het lezen van deze vacature zin om bij ons aan de slag te gaan, stuur dan je motivatie en CV per e-mail naar n.vleeshouwers@wvnederweert.nl t.a.v. Corry Keulen (Directeur). Doe dit voor 20 januari. a.s. Heb je na het lezen van de vacature nog inhoudelijke vragen, dan kun je terecht bij Wil de Bruin (Manager Wonen). Hij is te bereiken op telefoonnummer 0495-632050.

Planning gesprekken
Voor de sollicitatiegesprekken zijn de volgende data gereserveerd: 23 januari ( ochtend); 25 januari ( gehele dag);29 januari ( ochtend ) 30 januari ( middag); 31 januari ( ochtend). Sollicitanten wordt gevraagd rekening te houden met deze data.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld en zullen we ook niet in behandeling nemen.

E-mail  n.vleeshouwers@wvnederweert.nl
Meer info  www.wvnederweert.nl