Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-61534

Vacature: Kinderverpleegkundige voor Laurentius Ziekenhuis in Roermond

VACATURENR lv-61534 (05-01-2018)

KINDERVERPLEEGKUNDIGEN M/V

met (eventueel) een vervolgopleiding neonatologie

Vacaturenummer 17-165, 32 uur per week


Over Laurentius
Het Laurentius Ziekenhuis is een ziekenhuis met een overzichtelijke schaal, een informele cultuur en korte lijnen tussen medewerkers onderling en tussen patiënt en zorgverlener. We hebben een breed zorgaanbod waarbij alle basiszorg voorhanden is en door samenwerking met andere zorgpartners kunnen we ook hoog complexe zorg bieden. Betrokkenheid bij de patiënt en klantgerichtheid zijn belangrijk voor ons. ‘Liefdevolle zorg met passie’ is onze visie en onze kernwaarden aandacht, optimisme, deskundigheid en respect zijn de basis van ons handelen.

Het Moeder en Kind Centrum
Ons nieuwe Moeder & Kind Centrum is in augustus 2016 in gebruik genomen. Alle zorg voor (aanstaande) moeders en kinderen is hier bij elkaar op één afdeling gevestigd, dus zowel de verloskundige als kindergeneeskundige zorg. In het MKC wordt 24/7 zowel geplande als ongeplande zorg geleverd. In onze medische en verpleegkundige zorg staat het gezin centraal. Onze gezinsgerichte zorg (family centered care) is erop gericht om elk gezin waar nodig te ondersteunen en te begeleiden met respect voor hun wensen en opvattingen.

Binnen het Moeder & Kind Centrum- Kind zijn we per direct op zoek naar een Kinderverpleegkundige met eventueel een vervolgopleiding neonatologie voor gemiddeld 32 uur per week.

MKC-Kind
Op MKC-Kind wordt medische en verpleegkundige zorg geboden aan neonaten vanaf 32 weken, en aan kinderen van 0 tot 18 jaar van alle specialismen die in ons ziekenhuis aanwezig zijn inclusief geïsoleerde verpleging en dagbehandeling. MKC-Kind bestaat uit een neonatologie-unit met een couveusezaal, 3 couveusesuites en een tweelingcouveusesuite. Een kinder-unit bestaat uit 2 vierpersoonskamers voor dagbehandeling, 10 eenpersoonskamers en 3 tweepersoonskamers. Onze medewerkers werken flexibel op beide units. Er wordt gewerkt volgens het model van patiënttoewijzing waarbij herkenbaarheid, eigenheid en het persoonlijk karakter van de geboden zorg naar het kind en zijn ouders/verzorgers centraal staat.
Het werken op de kinderafdeling is dynamisch. Een dienst kan namelijk rustig beginnen, maar hectisch eindigen en omgekeerd.

Kern van de functie
Het verrichten van verpleegtechnische en verzorgende handelingen is natuurlijk de basis van deze functie. Daarnaast dien je handelend op te treden in acute situaties en moet er tijdig de hulp ingeroepen worden van de juiste behandelaar. Het coördineren van de zorg rondom het kind en het begeleiden van kind en ouders in zeer diverse situaties omvatten de hoofdtaken van een kinderverpleegkundige. Daarnaast ondersteun je de behandelaar bij onderzoeken en behandelingen. Observeren, signaleren en rapporteren vormen de competenties.

De werkzaamheden omvatten in hoofdzaak
  • Coördineren en uitvoeren van intensieve zorg
  • Begeleiding en deskundigheidsbevordering
  • Informatievoorziening en kwaliteit
  • Apparatuur
  • Administratie

Hiertoe vragen wij een geïnteresseerde, enthousiaste en deskundige kinderverpleegkundige met een warme belangstelling voor het kind en gezin om schriftelijk te reageren. Onze voorkeur gaat uit naar een kinderverpleegkundige met een vervolgopleiding neonatologie, en iemand die bekend is met gezinsgerichte zorg.

Wat bieden we jou?
De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO-Ziekenhuizen. De salariëring vindt plaats conform de CAO-Ziekenhuizen in functiegroep 50, middels functiebeschrijving Verzorgende-Verpleegkundige D. Indien Laurentius met u een arbeidsovereenkomst aangaat, dient u een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen. Het betreft een arbeidsovereenkomst voor gemiddeld 32 uur per week voor onbepaalde tijd.

Informatie en sollicitatie
Informatie kan worden ingewonnen bij Vera Janssen, teamleider. Telefoonnummer 0475 - 38 2446.
Voor informatie over de sollicitatieprocedure kunt u terecht bij Mieke Houben, HRM Adviseur, telefoon 0475 - 38 3096.
Tot uiterlijk 19 januari 2018 kunt u reageren via het sollicitatieformulier.
Klik hier om het sollicitatieformulier te openen.

Solliciteren
Meer info  www.lzr.nl