Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-61583

Vacature: Telefoniste/Receptioniste voor Nering Bogel in Weert

VACATURENR lv-61583 (09-01-2018)

B.V. is producent en leverancier van producten voor de weg,- en waterbouw. Sterk in twee disciplines: straatriolering/(regen)watergeleiding en waterbehandeling. Deze disciplines liggen in elkaars verlengde; regenwater wordt opgevangen en geleidt naar de bedoelde bestemming en vervuild water wordt gezuiverd tot op het niveau van oppervlaktewater. Er wordt veel tijd gestoken in innovatie en productontwikkeling.

TELEFONIST(E) /RECEPTIONIST(E)


Wij zoeken een enthousiaste collega op MBO niveau die werkervaring heeft in een soortgelijke functie. Het accent van de functie is telefonist(e), je behandelt circa 50 telefoontjes per dag die veelal doorverbonden moeten worden naar de verkoopafdeling. Daarnaast assisteer je de verkoop-/financiële afdeling met controle- en nabelwerk. Belangrijk is je (telefoon) stem; helder, duidelijk, kordaat en ABN (dus geen dialecten). Af en toe ontvang je een Engels/Duits sprekende, dus enige (mondelinge) kennis van deze talen is welkom.

Ons aanbod:
  • Een aanstelling met uitzicht op een vast contract
  • Een 40-urige werkweek (parttime is niet bespreekbaar)
  • Een informele sfeer waar collega’s in een hecht teamverband samenwerken

Heb je interesse solliciteer dan direct door je motivatie en CV ter attentie van de heer Bongers te sturen o.v.v. vacature Telefoniste/Receptioniste.

Nering Bögel B.V., Graafschap Hornelaan 155, 6001 AC Weert, of per e-mail aan m.strijbos@neringbogel.nl.
Voor meer informatie kun je ook kijken op www.neringbogel.eu

E-mail  m.strijbos@neringbogel.nl
Meer info  www.neringbogel.eu