Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-61585

Vacature: Assistent Transportplanner voor Limpens in Elsloo

VACATURENR lv-61585 (09-01-2018)

ASSISTENT TRANSPORTPLANNER

voor J.W. Limpens en Zn. BV te Elsloo


Gaat jouw hart sneller kloppen van DAF en VOLVO dan van Ferrari of Bentley? Speelde je vroeger al liever met vrachtwagens dan met poppen of blokken? Dan heb je transport in je bloed en zijn we op zoek naar jou!

Om ons team van transportplanners te ondersteunen zoeken wij een assistent transportplanner. Heb je al ervaring in een soortgelijke functie dan is dat meegenomen. Zo niet, geen probleem, hoeven we je ook niets af te leren. Inzet, gezond verstand, helder communiceren en passie voor transport vinden we belangrijker.

Het verwerken van binnenkomende ritten, controleren van ritten, duidelijke communicatie met chauffeurs en klanten over vertraging of wijzigingen zijn je belangrijkste taken. Daarnaast zijn er voldoende andere uitdagingen om je energie kwijt te kunnen.

Ons bedrijf groeit hard, er heerst een open cultuur en er wordt met plezier gewerkt. Naast een goed salaris kennen we ook uitstekende (boven CAO) secundaire arbeidsvoorwaarden.

Spreekt bovenstaande omschrijving je aan en ben je enthousiast geworden stuur dan snel je motivatiebrief en CV naar personeel@limpens-elsloo.nl of vul het sollicitatieformulier in op de site www.limpens-elsloo.nl

E-mail  personeel@limpens-elsloo.nl
Meer info  www.limpens-elsloo.nl