Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-61660

Vacature: Senior Inkoper voor Maastro Clinic in Maastricht

VACATURENR lv-61660 (12-01-2018)

SENIOR INKOPER


MAASTRO Clinic
Inkoop

Werkveld: Ziekenhuizen
Soort vacature: Overige functies Facilitair / Huishoudelijk / Staf / Management
Dienstverband: Intentie tot vast dienstverband
Uren in de week: 32


MAASTRO CLINIC verzorgt de radiotherapie voor de provincie Limburg, vanuit de hoofdlocatie in Maastricht en vanuit haar dependance op de locatie van het VieCuri Medisch Centrum in Venlo. MAASTRO bouwt aan het protonencentrum ZON-PTC (Zuid-Oost Nederland Protonen Centrum), waar naar verwachting eind 2018 de eerste patiënt bestraald zal worden.

Het centrale doel van MAASTRO CLINIC is “individualized radiotherapy”; door de toepassing van geavanceerde medische technieken en wetenschappelijk onderzoek wil MAASTRO CLINIC de behandeling van de patiënt steeds beter laten aansluiten op zijn klinische, biologische en genetische kenmerken.

MAASTRO CLINIC is: ‘verbindend met anderen, innovatief en ambitieus. Continu in ontwikkeling voor onze patiënt’. MAASTRO CLINIC heeft een moderne organisatiestructuur, die multidisciplinair teamwerken stimuleert.

Functieomschrijving
Uw werkzaamheden in deze zelfstandige functie bestaan uit het zorgdragen voor de tactische inkoop van producten en diensten binnen MAASTRO CLINIC. Taken zijn onder andere het, in overleg met onder andere de budgethouders, voorbereiden, coördineren, uitvoeren en bewaken van de tactische inkoop, het ondersteunen van gebruikers bij de operationele inkoop, contractmanagement en het mede ontwikkelen van en adviseren ten aanzien van strategisch en tactisch inkoopbeleid voor MAASTRO CLINIC. Daarnaast hechten we belang aan kennisontwikkeling en het opbouwen van een netwerk als inkoopprofessional.

Wij vragen
Wij zijn op zoek naar enthousiaste en ervaren kandidaten (minimaal 5 jaar in een vergelijkbare functie) met een HBO werk- en denkniveau en bij voorkeur ervaring in de gezondheidszorg. Daarnaast is ervaring met specifiek ICT inkooptrajecten een pré.

De kandidaten die wij zoeken zijn integer, flexibel, resultaatgericht, hebben zowel uitstekende onderhandelingsvaardigheden als mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid en kunnen zowel in teamverband als zelfstandig werken. Daarbij heeft de kandidaat doorzettingsvermogen en het vermogen om snel te schakelen tussen diverse activiteiten, de juiste prioriteiten te stellen en toch het overzicht te houden. Vanzelfsprekend is de kandidaat in staat om zichzelf onafhankelijk op te stellen en om te gaan met verschillende belangen.

Dienstverband
Arbeidsvoorwaarden en salariëring zijn nader overeen te komen en zijn gebaseerd op de CAO Ziekenhuizen op basis van een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd voor de duur van in eerste instantie 1 jaar.

Werktijden
In overleg vast te stellen.

Salaris
Salariëring vindt vooralsnog plaats in FWG functiegroep 55 en bedraagt maximaal € 3.840,- bruto per maand op fulltime basis (36 uur/week), afhankelijk van relevante werkervaring. Definitieve waardering van de functie dient nog plaats te vinden.

Binnen de CAO is er een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een ruime verlofregeling, een 8,33%-vakantietoeslag, een 8,33%-eindejaarsuitkering en een uitstekende pensioenvoorziening.

Informatie
Nadere informatie wordt graag verstrekt door mevrouw Claudia Heijnen, Senior Inkoper; via e-mail claudia.heijnen@maastro.nl of via het telefoonnummer +31-(0)88 – 44 55 563 of door de heer Derk Jalink, Hoofd Facility & Inkoop; via e-mail: derk.jalink@maastro.nl of via het telefoonnummer +31-(0)88-44 55 853.

Solliciteren
Organisatie: MAASTRO Clinic
Sollicitatie link
Plaatsingsdatum 12/01/2018
Sluitingsdatum 27/01/2018

Kijk voor deze en vele andere vacatures in zorg en welzijn op www.zorgnetlimburg.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren
Meer info  www.maastro.nl