Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-61674

Vacature: Business Controller voor HuisartsenOZL in Heerlen

VACATURENR lv-61674 (12-01-2018)

HuisartsenOZL is een zorggroep waarbij 132 vrijgevestigde huisartsen in de regio Oostelijk Zuid-Limburg verenigd zijn. Deze zorgorganisatie van, voor en door huisartsen organiseert de 24-uurs huisartsenzorg en faciliteert haar partners onder andere op het gebied van verbetering van kwaliteit van zorg, innovatie en informatie.

De afdeling finance wordt uitgebreid door de toegenomen vraag uit het werkveld en om verder te professionaliseren op het gebied van finance & control.

Wij zoeken daartoe op korte termijn een

BUSINESS CONTROLLER (M/V)

Voor 38 uur per week


Functie-informatie:
Je geeft gevraagd en ongevraagd, onafhankelijk advies over financiële ontwikkelingen (in de zorg) en de invloed hiervan voor toekomstige ontwikkeling van de organisatie. Je zorgt voor de structurele managementinformatie, waaronder maandrapportages en KPI-rapportages en draagt bij aan het opstellen en coördineren van businessplannen en budgetten. Door je uitgebreide ervaring met rapportagetools zoals BI ben je in staat de directie en de lijnmanagers goed te adviseren. Daarbij baseer je je op je analyse van de financiële ontwikkelingen en het opstellen van KPI´s. Je weet financiële met niet-financiële data goed met elkaar te verbinden.

Binnen de afdeling finance wordt nauw samengewerkt en gezamenlijk ben je verantwoordelijk voor het invullen van de planning & control cyclus. Je draagt bij aan het verder optimaliseren van de interne processen en financiële verantwoording. Je rapporteert aan de Manager Finance.

Profiel:
Deze functie vraagt om een stevige en initiatiefrijke collega met een op de functie gerichte HBO-of WO-opleiding bedrijfseconomie, accountancy of daarmee vergelijkbaar. Je beschikt over 3 à 5 jaar relevante werkervaring als (business)controller. Je bent zelfstandig, analytisch en probleemoplossend. Je bent een proactief en hands on type met een sterke persoonlijkheid en beschikt over uitstekende schriftelijke en mondelinge uitdrukkingsvaardigheden.

Wij bieden:
Een interessante en uitdagende functie in een ambitieuze en op innovatie gerichte onderneming met een honorering die aansluit bij je opleiding en ervaring en passend binnen de CAO Huisartsenzorg.

Informatie:
Voor vragen en/of nadere informatie over de functie neem je contact op met Thomas Gelissen, Manager Finance (045-7470025, ma-di-wo-do).
Voor arbeidsvoorwaardelijke vragen bel je met Ingrid Grooten (045-7470042, ma-di-do-vrij).

Sollicitatie:
Je belangstelling voor deze vacature maak je kenbaar door vóór 15 februari 2018 je sollicitatie met cv te mailen naar HuisartsenOZL BV, t.a.v. mw. I. Grooten, Manager P&O HuisartsenOZL, mailadres: vacature@hozl.nl.

De sollicitatiegesprekken worden gevoerd op dinsdagochtend 20 februari 2018.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt NIET op prijs gesteld.

E-mail  vacature@hozl.nl
Meer info  www.hozl.nl