Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-61675

Vacature: Operationeel Manager voor Betere Buren in Brunssum

VACATURENR lv-61675 (12-01-2018)

Betere Buren is het Mensontwikkelbedrijf van de gemeente Brunssum. Wij zetten ons in om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt (weer) een kans te geven om mee te doen in onze samenleving en om de eigen talenten te benutten. Dat gebeurt door ze in te zetten voor zinvolle werkzaamheden voor de samenleving en ze zo geschikt te maken voor de arbeidsmarkt.

Onze medewerkers zijn actief in de wijken; voor zowel particulieren, bedrijven, als de gemeente. Bijvoorbeeld door particulieren te helpen met huishoudelijke klussen, door het bezorgen van gemeentelijke post of het werken in het gemeentelijk groen, of door aan de slag te gaan bij bedrijven in de schoonmaak of beveiliging. De medewerkers worden, al werkend, voorbereid op een betaalde baan. Dat doen ze onder begeleiding, en in combinatie met scholing en trainingen.

Binnen de organisatie zijn ± 80 medewerkers werkzaam en is de functie vacant van:

OPERATIONEEL MANAGER (FULLTIME, 36 UUR)


Als operationeel manager ben je verantwoordelijk voor en geef je leiding aan de operationele afdelingen van het werkbedrijf. Samen met je team van ± 70 medewerkers zorg je voor het realiseren van een pakket van producten en diensten van ons werkbedrijf conform afgesproken leveringsvoorwaarden. Als eerste aanspreekpunt van de medewerkers zorg je voor de planning en organisatie van de projecten en bewaak je de doel – en taakstellingen en resultaten. Daarnaast denk je mee over het (door)ontwikkelen van de organisatie binnen het MT, ben je verantwoordelijk voor het productieproces, beheer je je eigen budget, en lever je een bijdrage aan het versterken van de samenwerking zowel intern (tussen de afdelingen) als met het externe netwerk.

Wat vragen wij?
  • HBO+ werk- en denkniveau;
  • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring;
  • Managementervaring op het terrein van arbeidsre-integratie;
  • Ervaring met opdrachtgever-, opdrachtnemerschap en projectmatig werken;
  • Ervaring met plannen, inrichten en organiseren van productieprocessen;
  • Kennis van kwaliteitseisen en veiligheidsvoorschriften bij de uitvoering van opdrachten/werkzaamheden en Arbowetgeving;
  • Hands-on, pro-actief, samenwerkingsgericht, zelfstandig, creatief, flexibel, ondernemend, nauwkeurig, betrouwbaar en kostenbewust.

Wat bieden wij?
Betere Buren biedt een salaris van maximaal € 4.859,-- (schaal 11 salaristabel 1 januari 2018) bruto per maand bij een fulltime aanstelling in een 36-urige werkweek.

De rechtspositieregeling (CAR/UWO) van gemeenten is deels van toepassing. In ons arbeidsvoorwaardenpakket bestaat vanaf 1 januari 2017 de mogelijkheid gebruik te maken van het Individueel Keuzebudget (IKB) . Dit biedt de medewerker de vrijheid zelf keuzes te maken over de wijze van uitbetaling van een deel (16,8%, peildatum 1-1-2018) van zijn/ haar financiële arbeidsvoorwaarden.

Interesse?
Hebben wij je interesse gewekt? Dan ontvangen we je CV én uitgebreide motivatie graag via e-mail aan roelof.niezing@brunssum.nl.
Je kunt reageren op deze vacature tot en met 5 februari 2018.
Een assessment kan onderdeel uitmaken van de procedure.

Meer informatie?
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Gerard van Bakel, directeur Betere Buren, te bereiken via 045-7271249 en Gerard.vanBakel@betereburen.nl.

E-mail  roelof.niezing@brunssum.nl
Meer info  www.betereburen.nl