Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-61709

Vacature: Manager Operations voor Schell Industries in Belfed

VACATURENR lv-61709 (15-01-2018)

Bedrijfsprofiel:
Schell Industries B.V., gevestigd in Belfeld, levert hoog-/laagbedden, nachtkastjes en interieurs voor de gezondheidszorg, hoofdzakelijk voor ziekenhuizen en verpleeghuizen. Schell Industries B.V. is daarin de grootste industrie in de Benelux. Zij bundelt, samen met haar zusterbedrijven, meer dan 200 jaar ervaring. Schell Industries B.V. levert deze producten in de kwalitatief beste marktsegmenten, onder meer aan Universitaire ziekenhuizen in de Benelux, Duitsland en Zwitserland. Het kwalitatief functioneren wordt verzekerd door eigen technische diensten die in toenemende mate preventieve onderhoudscontracten uitvoeren. In totaal zijn er 115 mensen werkzaam binnen Schell Industries B.V., waarvan er 40 werkzaam zijn op het hoofdkantoor in Belfeld. Schell Industries B.V. beschikt daarnaast over een viertal buitenlandse vestigingen in Duitsland, België, Zwitserland en Polen.

Ter uitbreiding van haar activiteiten is Schell Industries B.V. op zoek naar een :

OPERATIONS MANAGER (FULL-TIME / 38 UREN PER WEEK)


De functie:
De Manager Operations is verantwoordelijk voor de afdelingen productie, inkoop, logistiek en magazijn en rapporteert aan de Directeur. Je zorgt voor een juiste en tijdige levering van hoogwaardige eindproducten tegen zo laag mogelijke productiekosten. In deze functie leid je complexe veranderingsprocessen en implementatieprocessen binnen Operations, je stelt mede de doelstellingen en het beleid op voor de afdelingen en je bent verantwoordelijk voor de personeelsplanning en –ontwikkeling. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de aansturing van Operations in Buitenlandse vestigingen. Je levert managementinformatie, houdt de technologische ontwikkelingen in de markt bij en ziet toe op het vastleggen en onderhouden van de benodigde procesbeschrijvingen en werkinstructies.

Je profiel:
Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau, aangevuld met tenminste 5 jaar relevante ervaring in het aansturen van een productieafdeling. Enerzijds ben je analytisch onderlegd; anderzijds kun je denken in praktische oplossingen. Je hebt affiniteit met techniek en bent voortdurend op zoek naar verbetermogelijkheden. Je vindt het leuk om veel op de productievloer aanwezig te zijn, je bent in staat om je medewerkers naar een hoger niveau te coachen en je weet het beste uit teams en mensen te halen. Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden in zowel het Nederlands als het Engels. Kennis van de metaalindustrie en/of de houtindustrie is een pré..

Wij bieden:
Een no-nonsense organisatie met korte lijnen en weinig hiërarchie, waar iedereen elkaar nog bij naam kent en waar goede ideeën snel ingevoerd kunnen worden. Je krijgt veel ruimte om deze dynamische functie zelf in te richten, met voldoende mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen, zowel binnen je vakgebied als ook daarbuiten.

Functie eisen:
 • Afgeronde HBO opleiding bij voorkeur in de WTB richting
 • Technisch inzicht
 • Uitstekende communicatieve eigenschappen
 • Voortschrijdend inzicht
 • Leidinggevende capaciteiten
 • Durf en lef
 • Het vermogen om te kunnen plannen en organiseren
 • Creativiteit
 • Aanpassingsvermogen
 • Kennis van ISO 9001-2015 certificering/ ISO 14001 Certificering
 • Passie en drive
 • Kennis van Engelse taal in woord en schrift , Duits is een pré

Bedrijfscultuur
Als marktleider Benelux is de cultuur binnen Schell Industries B.V. het best te omschrijven als informeel, verjongend, creatief, technisch hoogwaardig, onderscheidend en innovatief. Hierbij zijn de korte lijnen binnen de organisatie kenmerkend voor de manier van werken.

Arbeidsvoorwaarden
Naast uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden behoren vrijheid en flexibiliteit ook tot deze functie.

Denk jij de geschikte kandidaat voor deze functie te zijn, verzoeken wij je sollicitatiebrief vergezeld van een uitgebreid Curriculum Vitae te sturen naar:
Schell Industries B.V.
Witveldweg 26
5951 AV BELFELD
T.a.v. de Directie
Email : Info@schellindustries.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

E-mail  Info@schellindustries.nl
Meer info  www.schellindustries.nl