Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-61742

Vacature: Ambulant Hulpverlener voor Be Well Zorgprofessionals in Sittard

VACATURENR lv-61742 (16-01-2018)

Be Well Zorgprofessionals detacheert en bemiddelt hoogopgeleide, ervaren medewerkers voor de zorg- en welzijnssector. Be Well Zorgprofessionals kijkt niet alleen naar de harde eisen van een functie, maar ook naar competenties en persoonlijkheid, mede door de inzet van assessments. Be Well Zorgprofessionals heeft bewezen ervaring in het detacheren van zorg & welzijn professionals bij gerenommeerde zorgorganisaties.

Be Well Zorgprofessionals is op zoek naar:

AMBULANT HULPVERLENER (M/V)


Doel
Begeleiding en behandeling bieden aan gezinnen met kinderen, waarbij sprake is/kan zijn van verschillende vormen van gedragsproblematiek, zoals opgroei- en opvoedproblematiek, hechtings- of traumaproblematiek, huiselijk geweld of seksueel misbruik. De Ambulant Hulpverlener heeft als doel samen met kind/jongere, gezin en het systeem eromheen specialistische hulp te bieden om de krachten van het kind en gezin te versterken.

Resultaatgebieden
Als Ambulant Hulpverlener ben je veelal werkzaam in (multi)probleemgezinnen, waarin je verantwoordelijk bent voor:
  • Het betrekken van het hele systeem rond het gezin bij de hulpverlening;
  • Het erop gericht zijn de contacten tussen ouders/verzorgers en kind(eren) te herstellen en hanteert dat als basis voor het aanleren van vaardigheden en sociale en praktische vaardigheden.

Hiermee ondersteun je kind en gezin bij het ontwikkelen van een toekomstperspectief. Je werkt planmatig, stelt hiertoe een hulpverleningsplan op, dat je regelmatig bespreekt en evalueert met alle betrokkenen.
Om begeleiding/behandeling van kind en cliëntsysteem op elkaar af te stemmen onderhoud je contact met alle betrokken beroepsbeoefenaren. Je bent verantwoordelijk voor het cliëntdossier en het bewaken van de daaraan gestelde eisen en geldende termijnen.

Profiel
  • Je kunt zelfstandig werken, kunt plannen en organiseren en goed inschatten wanneer je feedback vraagt bij gedragswetenschapper, teamleider en collega's;
  • Je bent stressbestendig;
  • Je beschikt over sociale vaardigheden, kunt samenwerken en bent in staat je zowel mondeling als schriftelijk goed uit te drukken, zodat je zowel in- als extern kunt rapporteren over het verloop van de hulpverlening;
  • Je bent ondernemend, kunt snel schakelen en bent flexibel.

Om in aanmerking te komen voor de functie beschik je minimaal over het volgende:
  • Een op de functie afgestemde HBO-opleiding, aangevuld met kennis en ervaring in het werken met systemen;
  • Je bent breed inzetbaar binnen de doelgroep; CLASS, acute zorg, pleegzorg, MKD, etc.
  • Aantoonbare ervaring met de doelgroep en bent innovatief; je bent in staat om hulpverlening (begeleiding/behandeling) te bieden in situaties waar bijv. huiselijk geweld, traumaverwerking en seksueel misbruik voorkomt;
  • Voldoende inzicht in het hulpaanbod en sociale kaart, alsmede in hulpverleningsmethodieken.

Overige informatie
We zoeken Hulpverleners met passie en persoonlijkheid! Wij bieden een salaris conform CAO Jeugdzorg, gebaseerd op kennis en ervaring. Uren zijn in overleg te bepalen.

Heb je interesse in de functie van Ambulant Hulpverlener? Reageer dan snel en neem contact op met Be Well Zorgprofessionals via 043-3659288 en vraag naar René Seuren of mail ons op solliciteren@bewellprofs.nl. Reageren kan via de sollicitatiebutton.

NB: Een assessment kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Solliciteren
E-mail  solliciteren@bewellprofs.nl
Meer info  www.bewellprofs.nl