Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-61761

Vacature: Allround Mechanisch Operator voor Caradon Stelrad in Nuth

VACATURENR lv-61761 (17-01-2018)

Allround Mechanisch Operator - Fulltime


Wil jij jouw technische en organisatorische kwaliteiten inzetten om jezelf te ontwikkelen tot Allround Mechanisch Operator?

Stelrad zoekt
Als Allround Mechanisch Operator word je in een uitgebreid aanleertraject opgeleid op meerdere werkplekken in de organisatie. Je bent onderdeel van de productieafdeling en kan daarin Mechanische en Assemblage taken uitvoeren. We gaan hierbij uit van jouw kracht. Je houdt er van om zelf je handen uit de mouwen te steken en schuwt het niet om vieze handen te krijgen. Je lost bijvoorbeeld storingen op en werkt samen met de technische dienst aan het ombouwen van de productielijnen. Onze radiatoren zijn van hoogwaardige kwaliteit dus ook onze Operators hebben oog voor kwaliteit.
De Allround Mechanisch Operator is flexibel in zijn inzet en krijgt daar variatie in werkplekken voor terug.

Stelrad vraagt
Onze ideale kandidaat heeft een MBO 3 denk niveau, bij boorkeur met ervaring in een productie- of mechanische omgeving. Daarnaast beschik je over:
  • Een opleiding tot Mechanisch Operator of de bereidheid om deze bij Stelrad te volgen;
  • Technisch inzicht – Je bent van thuis uit een maker;
  • Goede communicatieve vaardigheden – Je kan aan je collega’s uitleggen wat er mis gaat, waarna samen op een constructieve manier aan oplossingen gewerkt wordt;
  • Prioriteiten stellen - In het sturen en opvolgen van meerdere taken weet je efficiëntie en overzicht te bewaren;
  • Betrouwbaarheid – Je voert uit wat is afgesproken en geeft terugkoppeling als dit niet lukt of als het volgens jou beter kan;
  • Flexibel – we werken in 2 ploegendienst en soms ook in 3 ploegendienst;
  • Fysiek fit – je loopt regelmatig trapjes op en af en werkt soms met zware materialen.

Stelrad biedt
Stelrad biedt een uitdagende baan met veel interessante taken in een omgeving waar constant wordt gewerkt aan kwaliteit en verbetering. Je krijgt bij Stelrad kansen om jezelf als Operator te ontwikkelen, waarbij salaris meegroeit met je inzetbaarheid.
Binnen het bedrijf werken we met leerpaden en goede instructies om jou tot volwaardig Operator op te leiden. Indien dit nodig is zal je tevens worden geschoold tot Mechanisch Operator (VAPRO) inclusief diploma.

Wij hebben uitstekende arbeidsvoorwaarden volgens de CAO Metalektro (grootmetaal); met onder andere 27 vakantiedagen en 13 ADV dagen en een salaris op basis van opleiding- en ervaring (maximaal €2677,- o.b.v. fulltime). Voor het werken in ploegendienst ontvang je een toeslag (2 plg 14% / 3 plg 21%). Je start met een tijdelijk contract. Bij gebleken geschiktheid zal dit worden omgezet in een vast contract.

Wie is Stelrad
Caradon Stelrad B.V. is onderdeel van de internationale groep SRG (Stelrad Radiator Group) met meerdere productielocaties in Europa. Caradon Stelrad vervaardigt hoogwaardige producten voor de verwarmingsindustrie en exporteert deze naar diverse landen in Europa. Het beleid van Caradon Stelrad is gericht op innovatie en voortdurende investering in mensen en technologieën. Wij kenmerken ons door een platte organisatiestructuur en een no-nonsense mentaliteit. Voor meer informatie over ons bedrijf en onze producten zie www.stelrad.eu

Geïnteresseerd?
Voor telefonische informatie kunt u terecht bij Edo Pluijmen (HR adviseur) tel. 045-5656204.

Uw reactie zien wij graag tegemoet via solliciteren@srg.eu
In uw sollicitatie zien wij graag de volgende onderdelen terugkomen:
  • CV
  • Motivatie

Een assessment kan deel uitmaken van de selectieprocedure.

Acquisitie n.a.v. deze vacature stellen wij niet op prijs

E-mail  solliciteren@srg.eu
Meer info  www.stelrad.eu