Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-61765

Vacature: Machine Bankwerker voor Habets in Nuth

VACATURENR lv-61765 (17-01-2018)

Habets maakt het verschil

Habets bv, gevestigd in Nuth (nabij Heerlen, Nederland), is een gespecialiseerde toeleverancier van hoogwaardige, klantspecifieke machineonderdelen ten behoeve van de staalindustrie, overslagbedrijven, alsmede de chemische-, automobiel-, papier- en machinebouwindustrie. Meer dan 60 vakmensen vervaardigen, reviseren en repareren complexe, samengestelde machineonderdelen en grote walsen en rollen met behulp van CNC verspanings- en oppervlaktebehandelingstechnieken. Specialisatie is het opbrengen van geavanceerde slijt- en chemisch bestendige coatings door middel van thermisch spuiten op grote, nauwkeurige industriƫle componenten. Voortbouwend op meer dan 70 jaren ervaring en met een goed gevulde orderportefeuille streeft Habets middels product- en marktinnovatie naar een significante groei. Voor meer informatie: zie www.habets.nl.

Op dit moment zijn wij op zoek naar:

MACHINE BANKWERKERS


De functie:
Het verrichten van montage-, demontage- en revisiewerkzaamheden aan machines en machinedelen. Als machine bankwerker bent u in staat werkzaamheden volgens technische tekening uit te voeren. U kiest de benodigde (meet)gereedschappen en/of machines en zorgt voor een afwerking conform de specificaties. Er wordt in dagdienst gewerkt.

Uw profiel:
U beschikt bij voorkeur over een BOL-opleiding WTB niveau 3 of 4, richting metaaltechniek, of daarmee vergelijkbaar. U heeft meerdere jaren ervaring als zelfstandige machine bankwerker. Daarnaast bent u flexibel, gedisciplineerd, collegiaal en kunt u gemakkelijk communiceren. U bent bereid om (incidenteel) in 2 of 3 ploegendiensten (maandag t/m vrijdag) te werken.

Habets bv biedt:
Uitdagende en gevarieerde technische functies met doorstroom mogelijkheden in een sterk groeiend, internationaal georiƫnteerd bedrijf met een nuchtere bedrijfscultuur waar kwaliteit en servicegerichtheid hoog in het vaandel staan. Er is veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling. Het salaris is marktconform, er is een goede pensioenvoorziening, de reiskosten worden betaald en alle overige primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden (zoals b.v. 27 betaalde verlofdagen en 13 betaalde atv dagen per jaar) zijn zonder meer goed te noemen. Ook is er voldoende parkeergelegenheid voorhanden en aansluiting op het openbaar vervoer is op steenworp afstand.

Informatie en sollicitatie
Voor meer informatie over deze vacatures kunt u (m/v) contact opnemen met mevrouw Gorissen, Personeelszaken, bereikbaar op 045-5656300. Uw schriftelijke sollicitatie kunt u sturen naar de afdeling Personeelszaken van Habets bv, Hunnecum 33, 6361 EE Nuth (Nederland) of mailen naar pz@habets.nl.

E-mail  pz@habets.nl
Meer info  www.habets.nl