Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-61805

Vacature: Fulltime/Parttime Allround Medewerker voor Rouwservice Nederland in Voerendaal

VACATURENR lv-61805 (19-01-2018)

Wie zijn wij?
Rouwservice Nederland II B.V. (RSN) is de logistieke dienstverlener voor de gehele uitvaartbranche in Nederland. Samen met de uitvaartondernemer dragen we zorg voor een perfecte uitvaart. Landelijk ontzorgen, lokaal geregeld!

Voor onze vestiging in Voerendaal zijn wij op zoek naar:

ALLROUND MEDEWERKER(S) M/V


Algemene informatie:
De uitvaartbranche is de laatste jaren sterk in ontwikkeling. De nabestaanden moeten in een kort tijdsbestek moeilijke beslissingen nemen en zaken regelen. Hiervoor zijn geen standaard oplossingen en standaard werkwijze. De juiste persoon voelt dit aan, anticipeert op de waarden en normen van de nabestaanden maar werkt ook samen met collega’s en andere partijen.

Voordat u verder leest: Vraag u eens bij u zelf af. Als ik overlijd hoe zou ik dan willen dat mijn nabestaanden geholpen worden, maar ook uw verdere buur die een compleet andere leefwereld heeft wat zou ik daar voor kunnen doen? Dit vak vraagt veel…. maar biedt ook veel.

Wat vragen wij:
Na een interne opleiding bestaan jouw werkzaamheden uit het vervoer van de overledene vanaf het huisadres naar een uitvaartcentrum. Ook het verzorgen of opbaren van een overledene is een onderdeel van jouw werkzaamheden. Daarnaast kun je op de dag van de uitvaart worden ingezet als chauffeur staatsievervoer.

Wie zoeken wij:
Jij hebt een oprechte interesse in de uitvaartbranche. Je bent servicegericht, hebt een groot inlevingsvermogen en kwaliteit vind je heel belangrijk. Je bent representatief en correct in de omgang. Je hebt geen lichamelijke klachten die tilwerkzaamheden onmogelijk maken. Je bent in bezit van een rijbewijs en bent flexibel inzetbaar qua werktijden (ook ’s nachts en in het weekend), dan zouden wij heel graag met jouw in contact willen komen.

Wat bieden wij:
Hoewel jouw functie soms best belastend kan zijn, kun je rekenen op veel dankbaarheid. Het bedrijf is jong en groeiend en biedt goede marktconforme arbeidsvoorwaarden. De functie wordt gewaardeerd conform de CAO Uitvaartzorg. Soort dienstverband: Voltijd, Deeltijd.

Reageren:
Spreekt bovenstaande omschrijving/functie je aan, dan kun je jouw sollicitatie met motivatie en een recente pasfoto richten en mailen t.a.v. Helmoed Dörenberg vestigingsmanager Rouwservice-Nederland II B.V. helmoed.dorenberg@rouwservice-nederland.nl

E-mail  helmoed.dorenberg@rouwservice-nederland.nl
Meer info  www.rouwservice-nederland.nl