Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-61830

Vacature: Vormgever Webdesign & Video voor MijnMarketing.com in Brunssum

VACATURENR lv-61830 (22-01-2018)

VORMGEVER WEBDESIGN & VIDEO


Creatief, leergierig en perfectionistisch: versterk jij ons design-team? Heb je meer dan drie jaar ervaring in webdesign en/of video, ben je een all-round webdesigner en ben je resultaatgericht?

Wij zijn op zoek naar een duizendpoot op het gebied van webdesign en video. Een CSS Ninja, Photoshop goeroe, WordPress ervaring en een vleugje PHP. Dat combineren we met passie voor video en/of animatie. De ideale mix! Overige competenties zijn erg welkom, maar in de kern ben je bezig met het opleveren van WordPress websites en het opnemen en/of editen van video content. Je bent altijd bereid die extra stap te zetten. Je houdt ervan om intensief samen te werken en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Je bent consistent, met het vermogen om prioriteiten te stellen en te multitasken met een hands on mentaliteit. Ben jij creatief, toon jij initiatief en wil je samenwerken met een gedreven team en verschillende opdrachtgevers? Dan is www.mijnmarketing.com perfect voor jou!

  • Ervaring met WordPress
  • Ruime kennis betreft HTML, Javascript, PHP etc.
  • Ervaring in grafisch design
  • Ervaring in het creëren van video content
  • Bekend met de pakketten van Adobe

Dit ben jij
Jong, leergierig, creatief en commercieel. Webdesign is niet alleen jouw werk, maar ook jouw passie. Je bent ambitieus, energiek, enthousiast en gaat moeilijke situaties niet uit de weg. Jij volgt alle trends op de voet. Je bent een echte teamplayer: je bent gecommitteerd aan de organisatie en je team, waarmee je actief samenwerkt, je bent klantgericht; zowel intern als extern. WordPress kent voor jou geen geheimen en vormgeving en kleur heb je intuïtief in je vingers. Je bent je bewust van je verantwoordelijkheden, kunt prioriteiten stellen en hebt geen 9-5 mentaliteit.

Dit zijn wij
Enthousiast, leergierig, gepassioneerd en gek op resultaat. Bij MijnMarketing.com zijn wij elke dag bezig om onze klanten te ondersteunen om hun marketingdoelstellingen te behalen. Een team met jonge ambitieuze collega’s en een inspirerende werkomgeving waarin jij kunt excelleren. Ons werk is zowel nationaal als internationaal, van de kapper op de hoek tot internationale online casino’s, van Jumbo Supermarkten tot HEMA, en van business-to-business tot business-to-consumer. Dit alles doen we met veel humor en plezier. Bij ons is de gemiddelde leeftijd 30 jaar, wij drinken graag Blanche Dael koffie, maar op vrijdagmiddag liever bier. Wij hebben een informele werksfeer en kennen geen eindtijd. Ambitie is essentieel en we staan altijd klaar voor onze klant.

Klaar voor de uitdaging?
Stuur je CV naar sollicitatie@mijnmarketing.com!

E-mail  sollicitatie@mijnmarketing.com
Meer info  www.mijnmarketing.com