Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-61840

Vacature: Financial Controller voor Lybrae Consultants in Maastricht

VACATURENR lv-61840 (22-01-2018)

Lybrae Consultants is een onafhankelijk projectconsultancy- en adviesbureau dat overheden en bedrijfsleven ontzorgt en oplossingen biedt bij technische, beleidsmatige en juridische vraagstukken. We zijn actief binnen de vakgebieden bouwkunde, civiele techniek, milieu, ruimtelijke ordening en bestuursrecht.

We beschikken over ruim 175 adviseurs die projecten uitvoeren bij onze opdrachtgevers, waaronder gemeenten, provincies, ministeries, omgevingsdiensten, waterschappen en ingenieursbureaus.

Lybrae Consultants is onderdeel van Lybrae Nederland en is sinds 2002 actief. We hebben vestigingen in Maastricht, Eindhoven, Breda, Rotterdam en Arnhem. Onze huidige focus ligt op Zuid- en Midden-Nederland, maar we zijn in geheel Nederland actief.

In verband met de verdere uitbreiding van onze organisatie in Maastricht zijn we op zoek naar een:

FINANCIAL CONTROLLER

Ben jij nu accountant en toe aan de tweede of derde stap in jouw loopbaan? Wil jij graag de leiding over onze afdeling Financiële Administratie? En breng jij als MT-lid met jouw financiële expertise jouw team én de organisatie naar een hoger niveau?

De functie
In de rol van Financial Controller geef jij leiding aan een team van 4 medewerkers en ben jij lid van het MT. Jij beheert het proces van maand- en jaarafsluitingen en ziet toe op het correct en tijdig opstellen van de financiële (maand)rapportages. Jij stelt begrotingen op en verzamelt, controleert en analyseert financiële gegevens.
Naast deze terugkerende taken is jouw betrokkenheid belangrijk bij het verbeteren van de interne controles en de algehele administratieve organisatie. Jij zult geregeld projecten leiden binnen onze financiële administratie om de organisatie nog verder te ontwikkelen en te professionaliseren. Jij ontzorgt Lybrae Consultants door bedrijfseconomische risico’s op te sporen en daar adequate oplossingen voor te bedenken.

Jouw profiel
Jij bent een kritische, gedreven en stevige gesprekspartner die in het MT adviseert op het gebied van bedrijfseconomische analyses en trends en ontwikkelingen binnen jouw vakgebied. Van nature ben jij iemand die steeds een stapje verder denkt en daarom zien wij jou als cruciale schakel. Jij hebt een duidelijke focus waardoor jouw teamleden precies weten wat er van hen verwacht wordt. Als inhoudsdeskundige teamplayer ondersteun jij jouw team waar nodig en coach je hen in hun verdere persoonlijke en professionele ontwikkeling. Jouw visie op de strategie van de organisatie is sterk van toegevoegde waarde in het MT. Daarnaast ben je ook iemand die pragmatisch kan en wil meewerken in het dagelijks proces van de financiële administratie. Tot slot heb je een sterke affiniteit met automatisering en de toepassing hiervan op de administratieve processen.

Kwalificaties
  • Jij hebt minimaal 5-10 jaar werkervaring met gelijksoortige werkzaamheden, waarvan bij voorkeur enkele jaren als accountant/opdrachtleider/controller;
  • Jij hebt ervaring en/of affiniteit met het aansturen van medewerkers als accountant/opdrachtleider/controller;
  • Jij bent in bezit van een afgeronde HBO opleiding in de richting van bedrijfseconomie of accountancy, een afgeronde AA accountant opleiding is een grote pré;
  • Jij hebt aantoonbare ervaring met het opstellen van heldere financiële rapportages;
  • Jij hebt affiniteit met geautomatiseerde systemen (Exact Online en Loket zijn een pré);
  • Jij hebt uitstekende communicatieve en schriftelijke vaardigheden.

Wat biedt Lybrae Consultants jou?
Lybrae Consultants biedt jou een boeiende baan in een beweeglijke, commerciële omgeving. Je gaat deel uitmaken van een professioneel en gedreven team dat ook graag veel plezier maakt. We bieden uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een collectieve pensioenregeling, collectieve ziektekostenverzekering, mobiele telefoon, bedrijfslunch en opleidingsmogelijkheden. Bij goed functioneren word je contract voor bepaalde tijd vanzelfsprekend omgezet naar een contract voor onbepaalde tijd.

Over Lybrae Consultants
Lybrae Consultants is een onafhankelijk projectconsultancy- en adviesbureau dat overheden en bedrijfsleven ontzorgt en oplossingen biedt bij technische, beleidsmatige en juridische vraagstukken. We zijn actief binnen de vakgebieden bouwkunde, civiele techniek, milieu, ruimtelijke ordening en bestuursrecht. We beschikken over ruim 175 adviseurs die projecten uitvoeren bij onze opdrachtgevers, waaronder gemeenten, provincies, ministeries, omgevingsdiensten, waterschappen en ingenieursbureaus. Lybrae Consultants is onderdeel van Lybrae Nederland en is sinds 2002 actief. We hebben vestigingen in Maastricht, Eindhoven, Breda, Rotterdam en Arnhem.

Geïnteresseerd?
Stuur ons dan jouw sollicitatiebrief met curriculum vitae bij voorkeur per e-mail (info@lybrae.nl) en vermeld hierbij de website waarop je de vacature hebt gezien. Heb je op voorhand nog vragen? Meld je dan bij Ruben Zwartjes (P&O Adviseur) via 043-6049000.

Bezoek onze website www.lybrae.nl voor meer actuele vacatures en informatie over onze organisatie. Om direct naar de vacature op onze website te gaan klik hier.

Lybrae Consultants
Meerssenerweg 291
6224 AJ MAASTRICHT
Contactpersoon: Ruben Zwartjes
Tel: 043- 604 90 00

Solliciteren
E-mail  info@lybrae.nl
Meer info  www.lybrae.nl