Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-61843

Vacature: Systeembeheerder voor Nebim in Weert

VACATURENR lv-61843 (23-01-2018)

Nebim Groep is een internationale groep truckdealerbedrijven met in totaal negen vestigingen in Nederland en België. Nebim Groep is officieel Volvo Trucks-dealer in Nederland en België, officieel dealer van Renault Trucks in Nederland en importeur van FGM-trailers. Met een uitgelezen productengamma en aanverwante diensten als Business Solutions, verhuur, financieringen, maar ook Used Trucks en Used Parts is Nebim Groep toonaangevend in de transportwereld. Vestingen heeft Nebim Groep in Weert, Venlo en Elsloo en in België: in Gent, Dendermonde, Harelbeke en Ninove. Er zijn daarnaast universele vestigingen in Venlo (Freshpark), en Genk (Nebim JRS). Voor onze vestiging in Weert zijn wij op zoek naar een

SYSTEEMBEHEERDER


Je bent een echte IT-allrounder die vragen van gebruikers beantwoordt, meehelpt met het vernieuwen van de ICT-omgeving en eventuele ICT-problemen oplost. Je assisteert bovendien een derde partij die verantwoordelijk is voor optimale werking van en onderhoud aan de centrale servers, applicaties en werkplekken. Het serverpark is opgebouwd uit VMware met Citrix, waarbij de werkplekken voornamelijk bestaan uit thin clients en laptops.

Je monitort en optimaliseert de ICT-infrastructuur, bent verantwoordelijk voor het beschikbaar stellen van ICT (autorisatie en authenticatie) en ook het veiligstellen van ICT (back-up/recovery). Daarnaast werk je mee aan het realiseren van ICT gerelateerde projecten. Een gevorderd kennisniveau Microsoft Excel is een pre.

Ben jij onze nieuwe collega? Heb je een Hbo werk-/denkniveau en beschik je over kennis van MS Windows (cliënt & server), MS Office, MS Exchange? Ben je bovendien flexibel en heb je een klant- en servicegerichte instelling? Dan biedt Nebim jou, binnen haar gezonde, groeiende en dynamische organisatie, een fulltimebaan, leuke collega’s en vanaf dag één veel verantwoordelijkheid.

Voor informatie neem contact op met Rob Evers (0495 – 583 700)

NEBIM B.V.
Postbus 10456, 6000 GL Weert

Solliciteren
E-mail  rob.evers@nebim.eu
Meer info  www.nebim.eu