Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-61846

Vacature: E-Monteur Technische Dienst voor Mondi in Maastricht

VACATURENR lv-61846 (23-01-2018)Mondi Maastricht NV. is een producent van papieren industriezakken en marktleider in Nederland. Wij behoren tot Mondi Group, een internationaal samenwerkingsverband van ondernemingen gespecialiseerd in verpakkingen. Het moederbedrijf is gevestigd te Wenen, Oostenrijk. De cultuur bij Mondi is te karakteriseren als open, direct, resultaatgericht, dynamisch en internationaal.

Voor onze afdeling Technische Dienst zijn wij op korte termijn op zoek naar een ervaren en talentvolle

E-MONTEUR TECHNISCHE DIENST (M/V)


Als E-Monteur binnen onze afdeling Technische Dienst werk je in een twee-ploegenrooster zelfstandig of mogelijk in een klein team. Je werkt nauw samen met een WTB-monteur en uiteraard collega's van andere afdelingen en bent om de 14 dagen geconsigneerd voor wachtdienst na de middagdienst.

Je hoofdtaak is het oplossen van storingen en het onderhouden (preventief én correctief) van apparatuur; het verbeteren van productieapparatuur en installaties op elektrotechnisch gebied en het uitvoeren van preventief onderhoud aan elektrische installaties. Dit om productieverlies zo veel mogelijk te voorkomen.

Je stelt lijsten op van reserveonderdelen t.b.v. onderhoud. Daarnaast assisteer je bij (door leveranciers) uit te voeren (nieuwbouw-)werkzaamheden; stelt nieuwe apparatuur in bedrijf en test deze. Je doet handhaven van toezicht en werkt volgens de geldende voorschriften en richtlijnen (NEN, HACCP, ARBO, CE Normering). Samen met jouw collega’s ben je verantwoordelijk voor het onderhoud van de productielijnen, machines en installaties.

Profiel van de geschikte kandidaat
  • Afgeronde elektrotechnische opleiding op MBO-niveau 4 (MTS-E);
  • Analytisch denkvermogen;
  • Kennis van PLC’s en robots,
  • Kennis van pneumatiek en hydraulica is een pré;
  • Servicegerichte instelling en enthousiaste teamspeler
  • Sterke affiniteit met geautomatiseerde productiesystemen;
  • Communicatief vaardig;
  • Prima beheersing van de Nederlandse, Duitse en Engelse taal.

Salariëring is afhankelijk van kennis en ervaring. Mondi biedt uitstekende arbeidsvoorwaarden en mogelijkheden voor verdere ontplooiing.

Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun curriculum vitae met een korte motivatie vóór 01 maart 2018 te sturen naar:

Mondi Maastricht N.V., t.a.v. dhr. Sjir Schepers, HR-Manager
Adres: Postbus 82, 6200 AB Maastricht. tel. 043-3299335

Je mag ook reageren per email: Sjir.Schepers@mondigroup.com

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld en zal ook niet in behandeling worden genomen.

E-mail  Sjir.Schepers@mondigroup.com
Meer info  www.mondigroup.com