Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-61849

Vacature: Accountmanager Personeelsbemiddeling Tuinbouw voor AB Werkt in Horst

VACATURENR lv-61849 (23-01-2018)

Klanten bedienen, nieuwe klanten winnen, scherp adviseren over arbeidsmarkt en personeelsbeleid.
Servicegericht en commercieel bemiddelen van banen in de tuinbouw stelt speciale eisen aan jouw persoon en kwaliteiten. Heb jij het in je?

De coöperatie AB Werkt helpt mensen aan werk, en werkgevers aan mensen. Onze kracht ligt in bemiddeling van vooral fysieke banen in agro, food en industrie. Ook zorgen wij voor werknemers in het beheer van de leefomgeving, zoals grond-, weg- en waterbouw en groenvoorziening. Daarnaast geven we brede HRM-ondersteuning aan leden en andere opdrachtgevers.

Voor ons regiokantoor in Horst zoeken wij een fulltime

ACCOUNTMANAGER PERSONEELSBEMIDDELING TUINBOUW


Je werkt voortdurend aan het onderhouden en uitbreiden van je klantenkring in met name de (glas)tuinbouw, open teelten (vollegrond groente en boomkwekerij), fruit- en champignonteelt. Je adviseert over de passende inzet van personeel en maakt concreet de juiste match tussen medewerker en opdrachtgever. Dit kan bijvoorbeeld een vakbekwaam teeltmedewerker zijn maar ook een groep buitenlandse medewerkers die op projectbasis worden ingezet. Overigens bouw je óók aan een goede relatie met de medewerkers. Je weet wat ze kunnen en wat hun ambities zijn en je probeert samen met de opdrachtgevers te zorgen voor een goede begeleiding. Door je brede kennis van de branche en je uitstekende netwerk slaag je er steeds weer in oplossingen te vinden voor soms verrassende en urgente problemen.

Netwerker met drive
Dit is een zeer zelfstandige baan. En al verwachten we natuurlijk wel degelijk concreet commercieel resultaat, we gaan voor het lange-termijnsucces. Dat uit zich in een goede relatie met tevreden klanten zowel in de directie als op de werkvloer. Dat zie je ook terug in medewerkers die met veel plezier en toewijding voor AB Werkt werken. Je bent een echte netwerker en je put veel voldoening uit zakelijk succes.

Opleiding en ervaring
We vragen een hbo-diploma in een commerciële of agrarische richting, bij voorkeur de HAS. Daarbij heb je de nodige affiniteit met de tuinbouw. Je bent commercieel sterk maar beschikt ook over de nodige people skills. Verder ben je goed in het organiseren van je eigen werk én dat van anderen en vind je het geen probleem om ook buiten werktijd deel te nemen aan vergaderingen en (netwerk)bijeenkomsten. Goede beheersing van de Duitse en/of Engelse taal is belangrijk, onder meer in verband met ons internationale werknemersbestand. Je beschikt al over een relevant netwerk in de regio Noord-Limburg. Verder heb je een rijbewijs en bij voorkeur ervaring in de detacherings- of uitzendbranche.

Goede voorwaarden, leuke baan
Als professioneel werkgever weten we wat het is om mensen aan ons te binden. Naast een hectische maar interessante en zelfstandige baan kun je rekenen op uitstekende primaire en secundaire voorwaarden en goede opleidingsmogelijkheden. Plus natuurlijk een telefoon en laptop van de zaak. AB Werkt omarmt het vernieuwde werken waarbij ruimte wordt gegeven aan tijd- en plaats onafhankelijk werken.

Wil je meer weten?
Kijk voor achtergronden op www.ab-werkt.nl. Voor specifieke informatie bel je met kantoormanager Bart Derichs op 06 – 22 50 58 28. Je schriftelijke sollicitatie met motivatie kun je sturen naar agrosveld@ab-werkt.nl, graag met in de onderwerpregel de vermelding ‘Accountmanager Horst’.

E-mail  agrosveld@ab-werkt.nl
Meer info  www.ab-werkt.nl