Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-61853

Vacature: Medewerker Front Office Allround voor Saillant Hotel Brull in Mechelen

VACATURENR lv-61853 (23-01-2018)

MEDEWERKER FRONT OFFICE ALLROUND

Saillant Hotel Brull


Ben jij een ervaren receptionist? Een gastvrije allrounder die er samen met collega's voor zorgt dat de gasten een geweldige beleving hebben?

Saillant Hotel Brull
Welkom in het schilderachtige Mechelen. Midden in het prachtige Geuldal, omringd door weilanden met grazende koeien, ligt Hotel Brull. Oorspronkelijk een carréboerderij, waarvan de vakwerkgevels op de binnenplaats nog getuigen, tegenwoordig een karakteristiek hotel waar gastvrijheid centraal staat.
Hotel Brull biedt tevens een prachtige binnenplaats, een bourgondische huiskamer en aan de achterzijde een sfeervol restaurant. Met niet te vergeten een waanzinnig uitzicht over de tuin en het heuvelland!

Inspelen op en herkennen van de wensen en behoeften van onze gasten staat centraal. We streven er elke dag naar om onze gasten een bijzondere en inspirerende ervaring te geven. Een gastvrij en warm welkom, persoonlijke service, sfeer, comfort en culinair genieten

Jouw rol
Als medewerker front office allround ben jij verantwoordelijk voor een hartelijk ontvangst van de gasten. Je verzorgt de check-in en informeert actief over het hotel en de omgeving. Je bent in staat de gast wensen te inventariseren en daarop te acteren. Jij bent het eerste aanspreekpunt. Je verzorgt de check out van vertrekkende gasten. Je bedient de telefooncentrale en voert diverse administratieve werkzaamheden zoals het inboeken van reserveringen.
Daarnaast ondersteun je je collega’s in de F&B. Samen met je collega’s laat je iedere gast gewaardeerd voelen en zorg je voor een unieke ervaring.

Jouw profiel
Deze functie is jou op het lijf geschreven omdat:
  • Je aantoonbare ervaring hebt in een soortgelijke rol in de hotellerie / hospitality
  • Je leergierig bent en in staat om zowel zelfstandig als in teamverband te werken
  • Je je bewust van de omgeving en het proactief netjes houden daarvan
  • Je benaderbaar en representatief bent in voorkomen en taalgebruik
  • Je de Nederlandse en Engelse taal zowel mondeling als schriftelijk goed beheerst
  • Je commercieel en servicegericht bent
  • Je bij voorkeur kennis hebt van hotelreserveringssystemen

Wat bieden wij?
Wij bieden een marktconform salaris wat natuurlijk afhankelijk is van kennis en ervaring.
Mede door onze ambities zijn er als vanzelfsprekend diverse doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie.

Saillant Hotels
Saillant Hotels is een jonge, dynamische en groeiende hotelorganisatie, bestaande uit authentieke en kleinschalige hotels. Op dit moment bestaat de collectie uit 4 sfeervolle hotels in het prachtige Zuid-Limburg. De liefde voor de regio is terug te vinden in de dagelijkse operatie van de hotels.

Saillant Hotels is een organisatie met een open werksfeer waarin alle collega’s zichzelf kunnen zijn en waarbij we continu vooruit willen.

‘Saillant’ betekent opmerkelijk, in het oog springend. Dit ligt ten grondslag aan onze visie.
Opmerkelijk is onze opvatting van gastvrijheid: persoonlijke aandacht met nét dat stapje extra voor onze gasten, daar staan wij voor. Ook opmerkelijk is de beleving die wij willen bieden. Graag delen wij de liefde voor de streek met onze gasten: bourgondisch genieten in een ongedwongen setting, met niet te vergeten: aandacht voor product en kwaliteit. Oftewel: het Zuid-Limburg gevoel! 

Interesse?
Solliciteer via onderstaande gegevens en wij zullen je zo spoedig mogelijk feedback geven. We hopen natuurlijk dat we samen met jou onze ambities kunnen realiseren.

Saillant Hotel Brull
T.a.v. Dhr. A. Offergelt
Hoofdstraat 26
6281 BD Mechelen
+31 (0)43 4551263
a.offergelt@saillanthotels.eu

Eerst meer informatie nodig? Bel dan gerust met Alexander Offergelt, operationeel manager Saillant Hotels, via +31 (0)43 4551263.
 
We kijken uit naar jouw sollicitatie!

E-mail  a.offergelt@saillanthotels.eu
Meer info  www.saillanthotels.eu