Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-61863

Vacature: Facility Manager voor Lebe in Zuid Limburg

VACATURENR lv-61863 (23-01-2018)

Introduction
Als Facility manager zuid Limburg ben je medeverantwoordelijk voor de bestaande en nieuwe panden die in eigendom zijn en panden waarvoor we het beheer doen. Alsmede begeleid je transformaties van bijvoorbeeld een schoolgebouw naar wooneenheden.

Function
Als Facility manager houdt je je bezig met het algemeen onderhoud van de panden. Je neemt meldingen vanuit de vestigingen aan, lost deze op, maakt begrotingen en onderhoudsplannen. Momenteel gaat het om de regio’s zuid Limburg en Duitsland dus Duitse en Engelse taal is een pre. Je ondersteunt en werkt samen met het hoofdkantoor in Venlo met als standplaats Sittard of Heerlen. Daarnaast ondersteun je de vastgoed manager bij de projecten rondom de (ver)bouw van bestaande en nieuwe panden en verwerk je alle informatie in de digitale dataroom.

Requirements
  • Een afgeronde HBO-opleiding (bijv. Bouwkunde, Technische Bedrijfskunde of Facility Management)
  • Minstens 3 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie
  • Je hebt affiniteit met beheer en onderhoud
  • Je bent doortastend en beschikt over een goed inschattingsvermogen
  • 32-40 uur per week beschikbaar en buiten werktijd telefonisch bereikbaar
  • Technisch inzicht is een must
  • Duits en Engels in woord en geschrift
  • Bereidwilligheid tot reizen

Lebe BV is in 1991 opgericht en in de loop der jaren uitgegroeid tot één van de grotere vastgoed ontwikkelaars/ verhuurder in Limburg. Deze unieke en ondernemende organisatie is onafhankelijk en heeft een duidelijke focus op de lange termijn. Op professioneel gestructureerde wijze voert Lebe B.V. tezamen met H&P International Real Estate B.V. het volledige beheer over de omvangrijke eigen en beheer portefeuille, bestaande uit woningen, kantoren en bedrijfsruimten. Met een enthousiast team van circa 50 gespecialiseerde medewerkers wordt dagelijks gewerkt aan handhaving én waar mogelijk verbetering van kwaliteit en serviceverlening. Sinds de samenwerking met H&P is Lebe B.V. ook actief op de Duitse vastgoedmarkt. In Duitsland bevinden de beleggingen zich door het gehele land. Hiervoor zijn we op zoek naar een vastgoed beheerder voor zuid Limburg en Duitsland.

Wij bieden een afwisselende functie in een plezierig en informeel werkklimaat. Je krijgt een salaris wat past bij jouw opleiding en ervaring. Reageren kan via solliciteren@lebe.nl

E-mail  solliciteren@lebe.nl
Meer info  www.lebe.nl