Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-61882

Vacature: Werkvoorbereider (Cultuur- en/of Civiel Techniek) voor Heusschen Copier in Gulpen

VACATURENR lv-61882 (24-01-2018)

Zie je door de bomen het bos niet meer of anders gezegd, kun je door al dit vacatureaanbod de leukste job er niet meer uithalen, dit is hem !

want, wij, Heusschen*Copier, een klein bureau met grote ambities, zijn op zoek naar een

WERKVOORBEREIDER (CULTUURTECHNIEK EN/OF CIVIEL TECHNIEK) HBO (32-36 UUR)

De baan
Als breed georiënteerde vakspecialist werk je aan meerdere projecten. Je bent in de initiatieffase en creatieve ontwerpfase betrokken bij praktische vraagstukken die te maken hebben met de haalbaarheid in (uitvoering)technische en financiële zin. Je kunt calculeren en werken met autocad. Je schrijft bestekken en je voert directie/toezicht van werk in uitvoering.

Jij
Jij hebt werkervaring in een soortgelijke functie. Je bent proactief, assertief en inventief. Je houdt van aanpakken en bent een doorzetter. Ben je ook nog in het bezit van rijbewijs B, dan zoeken wij jou.

Wij
Naast een goed salaris bieden wij jou een uitdagende functie en zijn er mogelijkheden voor opleiding en ontwikkeling. Je bent de regisseur van je eigen carrière. Wij bieden een goede pensioenregeling, maar bovenal een prettige werksfeer op kantoor. Met jou erbij worden we een team van 10 specialisten. Een team waar wij uitermate trots op zijn.

Heusschen*Copier
Wij zijn Landschappers. Wij werken aan opgaves die zich vaak op het raakvlak tussen stad en land bevinden. Alle schaalniveaus komen aan bod. Tot onze opdrachtgevers behoren diverse gemeenten, Provincie Limburg, ontwikkelaars, architecten en particulieren. Ons kantoor bevindt zich in Gulpen, midden in het mooie Limburgse Heuvelland.

Contact
Enthousiast geworden van deze functie, neem dan meteen contact op voor een kennismaking of stuur je sollicitatie met CV en portfolio naar:

Heusschen * Copier
t.a.v. Ramón Copier
Rijksweg 12
6271 AE Gulpen
Tel.nr. 043-4583437

Wil je meer informatie over de inhoud van deze job, bel Dennis Houben, tel.nr. 043-4583649.

E-mail  info@hclt.nl
Meer info  www.hclt.nl