Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-61886

Vacature: Ervaren Medewerker Back Office voor Commaxx International in Nuth

VACATURENR lv-61886 (25-01-2018)


ERVAREN MEDEWERKER BACK OFFICE

(40 uur per week)


Commaxx International NV, het moederbedrijf van de toonaangevende merken Lenco en Trebs, zoekt een commerciƫle man of vrouw die de back office in Nuth komt versterken. Ben jij die administratieve duizendpoot die naast Nederlands, ook vloeiend Duits spreekt en schrijft? Reageer dan vandaag nog!

Wat ga je doen?
Jij gaat het ordertraject beheren voor zowel onze zakelijke klanten, als de consumenten. Maar jij ondersteunt ook onze buitendienstmedewerkers bij de verkoop. Je denkt mee over hoe de verkoop en de service naar onze klanten nog beter kan. Daarnaast beheer jij onze telefooncentrale. Jij zorgt ervoor dat onze orderverwerking op rolletjes loopt. Zo ben jij het aanspreekpunt voor onze magazijnmedewerkers als het gaat om orderverwerking en jij zorgt ook voor de administratieve verwerking in het systeem.

Wat wordt er van jou verwacht?
We verwachten van jou een MBO-4 werk- en denkniveau of hoger. Jij hebt al minimaal vier jaar gewerkt in een soortgelijke functie. Je weet dus wat logistieke processen inhouden. En je hebt bovendien ervaring met geautomatiseerde systemen als Exact/Navision. Je bent commercieel ingesteld en in staat om met de klant mee te denken en te helpen zoeken naar oplossingen op maat. Bij ons is de klant koning. Je staat sterk in je schoenen en bent niet op je mondje gevallen. Jij houdt als ervaren backoffice-medewerker altijd, dus ook in hectische situaties, het overzicht. Je bent een aanpakker; je beheerst de Nederlandse en Duitse taal in woord en geschrift.

Wat kun je van ons verwachten?
Wij bieden jou een verantwoordelijke, uitdagende en veelzijdige functie in een ambitieuze, internationale en snelgroeiende organisatie. Commaxx International is een dynamische en informeel bedrijf met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Een bedrijf waar je jezelf kunt ontwikkelen en waar jouw inzet en prestaties snel herkend worden.

Over Commaxx
Lenco (Hi-Fi en Audio) en Trebs (Fun Cooking) zijn merken van Commaxx International NV, een toonaangevende handelsonderneming met ruim 20 jaar ervaring op het gebied van consumentenproducten. De organisatie ontwikkelt een groot deel van de innovatieve producten in eigen huis en distribueert deze wereldwijd via gerenommeerde verkoop- en distributiekanalen.

Het team telt momenteel 80 medewerkers, verdeeld over het hoofdkantoor in Nuth en vestigingen in Duitsland en Hong Kong. Samen bedienen zij een groeiend netwerk van verkooppunten in ruim 50 landen. In landen waar geen eigen verkooporganisatie is gevestigd, wordt hecht samengewerkt met lokale distributeurs.

Solliciteren
Wil je reageren op de vacature Ervaren Medewerker Back Office? Stuur dan je CV (voorzien van een foto) en motivatiebrief naar jobs@trebs.nl ter attentie van Liesbeth Coenen.

E-mail  jobs@trebs.nl
Meer info  www.trebs.nl