Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-61894

Vacature: Parttime Contract and Budget Manager voor Clinical Trial Center in Maastricht

VACATURENR lv-61894 (25-01-2018)

Het Clinical Trial Center Maastricht (CTCM) is enerzijds het loket voor mensgebonden onderzoek in het Maastricht Universitair Medisch Centrum (MUMC+) en anderzijds de partner voor partijen buiten het MUMC+ om onderzoek uit te zetten in het MUMC+, en daarbuiten. Vanuit deze loketfunctie en partnerrol ondersteunt het CTCM onderzoekers bij alle facetten van mensgebonden onderzoek, van idee tot aan publicatie. CTCM is expert op het gebied van deze ondersteuning bij mensgebonden onderzoek, als het gaat om kwaliteit van infrastructuur en wet- en regelgeving. Wij zijn op zoek naar kandidaten voor de functie van:

CONTRACT AND BUDGET MANAGER FRONT OFFICE


Het betreft een parttime vacature, 18 uur per week met een optie tot uitbreiding.
Het betreft vooralsnog een tijdelijke functie voor de duur van 8 maanden. Bij gebleken geschiktheid bestaat de mogelijkheid tot verlenging.

De functie:
De Contract and Budget Manager Front Office is verantwoordelijk voor het opzetten, screenen en beheren van hoogwaardige klinische mensgebonden onderzoekscontracten incl. financiële budgeten ter ondersteuning van de onderzoeker, in samenwerking met externe (industrie) partners en opdrachtgevers. Hij/zij is het aanspreekpunt en onderhandelt met de verschillende betrokken partijen, zijnde enerzijds artsen en onderzoekers en anderzijds externen (bv. farmaceutische industrie, medische hulpmiddelenindustrie, etc.).

Tot de belangrijkste taken behoren:
  • Intake gesprekken afnemen met artsen en onderzoekers betreffende nieuwe onderzoeken;
  • Het opstellen van realistische en passende begrotingen en budgeten voor deze onderzoeken en meewerken aan het handhaven hiervan;
  • Financiële en juridische onderhandelingen voeren over contracten en begrotingen (samen met de juridische adviseur), risico’s minimaliseren en hierover adviseren;
  • Het onderhouden van contacten met het onderzoeksteam van de studies en het informeren van de klanten over de voortgang;
  • Het genereren van leads voor onze dienstverlening;
  • Het up to date houden van toepasbare kennis op het gebied van de laatste wet- en regelgeving van mensgebonden onderzoeken (bv. Privacy wetgeving, gunstbetoon etc.)

Onze ideale Contract and Budget Manager Front Office is een proactieve en ondernemende teamspeler die: commitment toont, gemotiveerd en open is, kan overtuigen en een duidelijke eigen inbreng en visie heeft, en juridische en/of financiële ervaring heeft in het liefst een soortgelijke functie.
Het vloeiend spreken en schrijven van de Nederlandse en Engelse taal is hierbij een pre. Evenals ervaring met het opstellen van contracten (en klinisch onderzoek).

Voor het goed uitoefenen van deze functie is een opleiding op HBO/WO-niveau in een financieel/juridische of (bio)medische richting vereist.

Wij bieden:
  • Een uitdagende functie in een dynamisch, groeiend bedrijf met een prettige werksfeer en open cultuur.
  • Bij gebleken geschiktheid zal er een bij de functie passend salarisaanbod worden gedaan, afhankelijk van opleiding en ervaring (indicatie: schaal 9.0 van de CAO UMC).
  • Verder is er een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een eindejaarsuitkering en een uitstekende pensioenvoorziening conform de CAO UMC.

Inlichtingen
Voor meer informatie over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met Jeroen Sijstermans, Manager Contract and Budget Management Unit, telefoonnummer 043 – 387 16 44.
Voor informatie met betrekking tot de arbeidsvoorwaarden kun je contact opnemen met mevrouw Renske Baur, telefoonnummer 043 –387 2046.

Sollicitaties
Solliciteren per videoboodschap (Elevatorpitch van ca. 1 min) heeft de voorkeur, naar adres renske.baur@mumc.nl. Ook kunt u uw CV opsturen naar dit adres. Sluitingsdatum: 25 februari 2018.

Het online screenen, bijvoorbeeld via zoekmachines en social networks kan deel uit maken van de sollicitatieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

E-mail  renske.baur@mumc.nl
Meer info  www.ctcm.nl