Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-61898

Vacature: Franstalig Commercieel Medewerker Binnendienst voor Commaxx International in Nuth

VACATURENR lv-61898 (25-01-2018)

COMMERCIEEL MEDEWERKER BINNENDIENST BELGIË/FRANKRIJK - FRANSTALIG


Commaxx International NV, het moederbedrijf van de toonaangevende merken Lenco en Trebs, dat wereldwijd producten verkoopt vanuit Nuth, is op zoek naar een Franstalige medewerker binnendienst. Ben jij gepassioneerd als het gaat om verkoopcijfers? Weet jij onze commerciële resultaten te verbeteren en nog meer klanten binnen te halen?

Wat ga jij doen?
Jij werkt proactief samen met bestaande en nieuwe klanten om zo de gezamenlijke commerciële resultaten te verbeteren. Jij zorgt ervoor dat ons klantenbestand altijd up-to-date is. Daarnaast ga je als commercieel medewerker Back Office bestaande en nieuwe klanten actief benaderen en ze voorzien van accurate informatie over onze merken. Dat houdt ook in dat je de trends en ontwikkelingen in de markt volgt.

Wat wordt er van jou verwacht?
Omdat jij de Franstalige markt gaat bedienen verwachten we dat je vloeiend Frans spreekt en schrijft en de Franse cultuur begrijpt. Daarnaast spreek en schrijf je ook goed Nederlands, de beheersing van de Duitse taal is een pré. Je hebt een HBO- of MBO+ diploma op zak en relevante werkervaring opgedaan. Zo heb je al eerder gewerkt met consumentenproducten in de retail- en/of e-tailmarkt. Jij draagt initiatieven aan waarmee de omzet wordt vergroot. Je hebt commercieel inzicht en bent bovendien in staat om met de klant mee te denken en te helpen zoeken naar oplossingen op maat, ook onder tijdsdruk. Je bent enthousiast en je kunt ook snel schakelen. Je weet hoe MS Office werkt en hoe je ERP Software moet toepassen. Dan ben jij degene die we nodig hebben om onze markt te vergroten.

Wat kun je van ons verwachten?
Lenco (Hi-Fi en Audio) en Trebs (Fun Cooking) zijn merken van Commaxx International NV, een toonaangevende handelsonderneming met ruim 20 jaar ervaring op het gebied van consumentenproducten. Het team telt momenteel 80 medewerkers, verdeeld over het hoofdkantoor in Nuth en vestigingen in Frankrijk, Duitsland en Hong Kong. Samen bedienen zij een sterk groeiend netwerk van verkooppunten in ruim 50 landen. Als je bij Commaxx International NV aan de slag gaat, kom je terecht in een informeel bedrijf waar je jezelf kunt ontwikkelen en waar jouw inzet en prestaties snel herkend worden. Je krijgt veel verantwoordelijkheid in een ambitieuze, internationale organisatie.

Ben jij de commercieel medewerker binnendienst die we zoeken? Stuur dan snel je CV (voorzien van een foto) en motivatiebrief naar jobs@trebs.nl ter attentie van Liesbeth Coenen.

E-mail  jobs@trebs.nl
Meer info  www.trebs.nl