Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-61935

Vacature: Projectspecialist Commercieel voor Kersten Hulpmiddelenspecialist in Roermond

VACATURENR lv-61935 (26-01-2018)

Wij zijn op zoek naar:

Functie: Projectspecialist Commercieel
Fulltime/parttime:Fulltime (38 uur)
Regio :Roermond


Bedrijfsinformatie:
Kersten Hulpmiddelenspecialist is gespecialiseerd in het adviseren, leveren en onderhouden van hulpmiddelen aan particulieren, gemeenten (WMO), zorginstellingen, zorgkantoren en zorgverzekeraars. We onderscheiden ons door de klant centraal te stellen, waarbij passie en cliëntbeleving centraal staan bij onze ervaren en betrokken medewerkers. Wij willen dat onze cliënten de zorg krijgen die ze mogen verwachten. Bovendien vervult Kersten een voortrekkersrol op het gebied van het herverstrekken van revalidatiehulpmiddelen. Kwaliteit, veiligheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid staan hierbij hoog in het vaandel. Kersten heeft circa 300 medewerkers met vestigingen in Heteren, Almelo, Nijkerk en hoofdkantoor in Roermond.

Doel van de functie:
Als Projectspecialist Commercieel ben je verantwoordelijk voor de projectleiding bij inkoopprocedures / tenders en bij voorkomende commerciële projecten. Daarnaast zorg je voor de implementatie van nieuwe contracten en uitfasering van de lopende contracten.

Werkzaamheden/functieprofiel:
  • Zorgdragen voor de interne implementatie van nieuw verworven contracten en het management informeren over de inhoudelijke contractafspraken;
  • Ondersteunen van het management en het concretiseren/vertalen van contractafspraken naar afdelingsprocessen;
  •  Fungeren als projectleider bij de implementatie van nieuwe contracten en concepten;
  •  Implementeren van nieuwe klanten/opdrachten bij bestaande klanten;
  •  Zorgdragen voor de uitfasering van aflopende contracten;
  •  Bijhouden van marktontwikkelingen;
  •  Vormgeven van (management)rapportages op basis van contractafspraken;
  •  Opvolgen van interne en externe vragen over specifieke dossiers en deze vertalen naar concrete acties;
  •  Zorgdragen voor een correcte en tijdige afwikkeling van voorkomende klachten;
  •  Uitwerken klantkaarten / crm – systeem.

Competentieprofiel:
We zijn op zoek naar een medewerker die communicatief vaardig is; je schakelt eenvoudig over op verschillende communicatieniveaus en je stelt je toegankelijk op. Je bent goed op de hoogte van interne en externe ontwikkelingen en benut deze kennis voor deze functie. Je neemt initiatief door proactief en adequaat te handelen. Je kunt je werkzaamheden goed plannen en organiseren door prioriteiten te stellen en de voortgang te bewaken.

Opleidingsniveau:
De functie vereist kennis die naar aard en niveau gelijkwaardig is aan een afgeronde HBO opleiding richting commercieel of bedrijfskunde met ruime ervaring in een vergelijkbare functie. Daarnaast is kennis van interne bedrijfsprocessen van groot belang. Je bent op de hoogte van ontwikkelingen in het vakgebied en de branche. Daarnaast ken je het assortiment en dienstenpakket van Kersten.

Wat bieden wij?
Naast een uitdagende en inspirerende werkomgeving, bieden wij een marktconform salaris en rechtspositie conform de CAO Metaal en Techniek. Daarnaast biedt Kersten een flexibel pakket aan arbeidsvoorwaarden, collectiviteitskorting voor diverse zorgverzekeringen en verzekeringen bij Centraal Beheer en Deelname aan het pensioenfonds Metaal & Techniek (PMT).

Interesse?
Nadere informatie kan opgevraagd worden bij Eric Schonewille (0475-348348). Je sollicitatiebrief en CV kun je - bij voorkeur via email - sturen aan:

Kersten Hulpmiddelenspecialist
Afdeling HR
Keulsebaan 510
6045 GL Roermond
Email: vacature@kerstenhulpmiddelen.nl
Telefoon: 0475-348341

E-mail  vacature@kerstenhulpmiddelen.nl
Meer info  www.kerstenhulpmiddelen.nl