Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-61952

Vacature: Geriater voor Laurentius in Roermond

VACATURENR lv-61952 (29-01-2018)

GERIATER M/V TER VERVANGING VAN ZWANGERSCHAP

Vacaturenummer 18-017


Over Laurentius
Het Laurentius Ziekenhuis is een ziekenhuis met een overzichtelijke schaal, een informele cultuur en korte lijnen tussen medewerkers onderling en tussen patiënt en zorgverlener. We hebben een breed zorgaanbod waarbij alle basiszorg voorhanden is en door samenwerking met andere zorgpartners kunnen we ook hoogcomplexe zorg bieden. Betrokkenheid bij de patiënt en klantgerichtheid zijn belangrijk voor ons. ‘Liefdevolle zorg met passie’ is onze visie en onze kernwaarden aandacht, optimisme, deskundigheid en respect zijn de basis van ons handelen.
De zorg voor ouderen is één van de speerpunten van Laurentius Ziekenhuis. In 2017 zijn wij wederom bekroond met het predicaat senior friendly hospital.

De vakgroep Geriatrie
De vakgroep geriatrie bestaat uit 3 geriaters (2.6 fte) en bestaat uit een polikliniek en een dagcentrum geheugen, mobiliteit en algemene geriatrische problematiek. Er vinden consulten en medebehandelingen plaats bij kwetsbare ouderen, vaak proactief opgestart door de geriatrieverpleegkundigen. De dagverzorging geriatrie levert een belangrijke bijdrage door de observaties en de inzet op de acute opname afdeling.
De werkzaamheden vinden plaats op een ruim opgezette en goed geoutilleerde afdeling.
De ambities voor de komende jaren zijn onder andere gericht op multidisciplinaire samenwerking voor de kwetsbare oudere patiënt.

De functie
Voor de periode van medio juni 2018 tot eind september 2018 zijn wij ter vervanging van zwangerschap op zoek naar een geriater. U bent met name belast met de spreekuren binnen onze polikliniek en consultatieve behandeling. Bij voorkeur doet u mee aan de 24-uurs bereikbaarheidsdiensten.
De arbeidsduur bedraagt in principe 36 uur gemiddeld per week, minder uren zijn ook bespreekbaar.

Wie zoeken we?
Wij zoeken een kandidaat met een pro-actieve houding die professionaliteit hoog in het vaandel heeft staan. Daarnaast hebt u een samenwerkingsgerichte grondhouding.

Wat bieden we u?
Een uitdagende en afwisselende functie binnen een informele organisatie en een professioneel team. De geriaters zijn in loondienst en de arbeidsvoorwaarden zijn conform AMS.

Informatie en sollicitatie
Wilt u meer informatie over de functie? Bel dan met de heer Gert Rouing, afdelingsmanager, telefoonnummer, 0475-382875 of met mevrouw drs. Inge Welles, klinisch geriater, 0475-382702.
Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met mevrouw Ingrid Vorage, HRM-adviseur, telefoonnummer 0475-382306.

Indien Laurentius met u een arbeidsovereenkomst aangaat, dient u een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen. Daarnaast kunnen in overleg referenties worden opgevraagd bij de huidige of vorige werkgever.

Tot uiterlijk 23 februari 2018 kunt u reageren via onderstaand sollicitatieformulier. Klik hier om het sollicitatieformulier te openen.

Solliciteren
Meer info  www.lzr.nl