Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-61955

Vacature: Technisch Consultant voor Data4 in Maastricht-Airport

VACATURENR lv-61955 (29-01-2018)

TECHNISCH CONSULTANT


DIT BEN JIJ
ICT is helemaal jouw ding. Je hebt een afgeronde HBO- of universitaire opleiding, en kennis van VDI, Cloud, storage en networking. Je hebt certificeringen op het gebied van Microsoft, VMware, Citrix en/of Cisco. Je hebt minimaal 7 jaar ICT-ervaring.
Je vindt het leuk om in teams te werken en samen succes te boeken, dat geeft je een kick. Je vindt het boeiend om voor toonaangevende organisaties met geavanceerde, soms complexe ICT-infra te werken. Dat is een uitdaging waar je graag je tanden in zet. Je bent bevlogen, gek van je vak en eager om de klant tevreden te stellen. Je deelt graag je vakkennis en praat regelmatig bij met collega’s. Dat kan ook onder het genot van een biertje, want work hard, play hard. Boven alles heb je liefde voor het ICT-vak, want jij snapt dat enthousiasme leidt tot succes.

DIT ZIJN WIJ
Bij Data4 houden we van ICT en duiken we elke dag vol overgave op uitdagende vraagstukken. Dat doen we in opdracht, door plaatsing van IT-professionals en het leveren van high-end IT-diensten. Onze klanten, uit allerlei branches, zijn grote organisaties met geavanceerde ICT-infrastructuren. We nemen deze klanten werk uit handen en leveren ze slimme ICT-oplossingen.
 
REASONS TO CHECK IN
Only the best.
Omdat we de beste willen zijn, selecteren we streng. Je mag dus best trots zijn als je bij deze club hoort. Je werkt voor toonaangevende organisaties met geavanceerde ICT-infrastructuren.
We willen dat je groeit.
Projecten worden zorgvuldig toegewezen, zodat je werkervaring voortdurend uitbreidt. We blijven je prikkelen en we gaan voor de lange termijn-relatie.Wij zien het als een uitdaging om jou naar een hoger niveau te brengen. Daarom bieden we je opleidingen, kansen en intensieve begeleiding.
Het draait bij ons niet alleen om hard werken.
Natuurlijk is er ook ruimte voor ontspanning. We organiseren regelmatig leuke activiteiten, zoals karten, BBQ’s, bowlen. Of drinken samen een biertje op vrijdagavond.

JIJ x WIJ
Je salaris wordt gebaseerd op je kennis en ervaring. Omdat we het zo belangrijk vinden dat je blijft groeien, investeren we in je ontwikkeling en begeleiden we jou zo goed mogelijk. We willen het maximale uit je talent halen. Hoe hard je gaat, hangt van jou af.

Think you’ve got what it takes?
Ben jij de right (wo)man for deze job? We willen je graag leren kennen.

Je kunt je motivatie en Curriculum Vitae sturen naar recruitment@data4.nl, kijk ook op www.werkenbijdata4.nl en www.data4.nl.

E-mail  recruitment@data4.nl
Meer info  www.data4.nl