Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-61957

Vacature: System Engineer voor Data4 in Maastricht-Airport

VACATURENR lv-61957 (29-01-2018)

SYSTEM ENGINEER


DIT BEN JIJ
ICT is helemaal jouw ding en je hebt (misschien nog niet zo lang geleden) je MBO ICT-niveau 4 of HBO-opleiding afgerond. Misschien heb je al één of meerdere Microsoft-certificaten (we hopen MCSA) en basiskennis van VMware of Citrix.

Je vindt het leuk om in teams te werken en samen succes te boeken, dat geeft je een kick. Je vindt het boeiend om bij grote organisaties met geavanceerde, soms complexe ICT-infra ingezet te worden. Dat is een uitdaging waar je graag je tanden in zet. Je bent bevlogen, gek van je vak en eager om de klant tevreden te stellen. Je deelt graag je vakkennis en praat regelmatig bij met collega’s. Dat kan ook onder het genot van een biertje, want work hard, play hard. Boven alles heb je liefde voor het ICT-vak, want jij snapt dat enthousiasme leidt tot succes.

Als Data4-engineer krijg je de kans om je als ICT-er te ontwikkelen. Een mooie kick-start van je carrière. Je hebt contact met de fascinerende wereld van multinationals en grote bedrijven. Je werkt in een team van ICT-specialisten die je alles kunt vragen. Er wordt volop kennis uitgewisseld tussen collega’s. Dat is bij Data4 doodnormaal. Daar leer jij, als ICT-er enorm veel van.

DIT ZIJN WIJ
Bij Data4 houden we van ICT en duiken we elke dag vol overgave op uitdagende vraagstukken. Dat doen we in opdracht, door plaatsing van IT-professionals en het leveren van high-end IT-diensten. Onze klanten, uit allerlei branches, zijn grote organisaties met geavanceerde ICT-infrastructuren. Wij nemen deze klanten werk uit handen en leveren ze slimme ICT-oplossingen.

REASONS TO CHECK IN
Only the best.
Omdat we de beste willen zijn, selecteren we streng. Je mag dus best trots zijn als je bij deze club hoort. Je werkt voor toonaangevende organisaties met geavanceerde ICT-infrastructuren.
We willen dat je groeit.
Projecten worden zorgvuldig toegewezen, zodat je werkervaring voortdurend uitbreidt. We blijven je prikkelen en we gaan voor de lange termijn-relatie. Wij zien het als een uitdaging om jou naar een hoger niveau te brengen. Daarom bieden we je opleidingen, kansen en intensieve begeleiding.
Het draait bij ons niet alleen om hard werken.
Natuurlijk is er ook ruimte voor ontspanning. We organiseren regelmatig leuke activiteiten, zoals karten, BBQ’s, bowlen. Of drinken samen een biertje op vrijdagavond.

JIJ x WIJ
Je salaris wordt gebaseerd op je kennis en ervaring. Omdat we het zo belangrijk vinden dat je blijft groeien, investeren we in je ontwikkeling en begeleiden we jou zo goed mogelijk. We willen het maximale uit je talent halen. Hoe hard je gaat, hangt van jou af.

Think you’ve got what it takes?
Ben jij de right (wo)man for deze job? We willen je graag leren kennen.

Je kunt je motivatie en Curriculum Vitae sturen naar recruitment@data4.nl, kijk ook op www.werkenbijdata4.nl en www.data4.nl.

E-mail  recruitment@data4.nl
Meer info  www.data4.nl