Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-61958

Vacature: Planner voor Trespa International in Weert

VACATURENR lv-61958 (29-01-2018)

Trespa International B.V. is een toonaangevende innovator op het gebied van architectonische plaatmaterialen en wordt internationaal erkend als de voornaamste ontwikkelaar van hoogwaardige platen voor gevelbekleding, decoratieve gevels en interieuroppervlakken. Sinds de oprichting in 1960 werkt Trespa nauw samen met architecten, ontwerpers, installateurs, distributeurs en eindgebruikers over de hele wereld. De focus van Trespa ligt op productontwikkeling, waarbij speciale productietechnologieën worden gecombineerd met intelligente oplossingen voor architectonische toepassingen. Met een unieke kijk op de belangrijkste marktuitdagingen en -eisen, heeft Trespa zich altijd vol passie en energie ingezet om innovatieve, esthetisch aantrekkelijke en hoogwaardige oplossingen te bieden voor diverse architectonische behoeften. Trespa heeft wereldwijd ongeveer 650 medewerkers, produceert jaarlijks meer dan 5 miljoen vierkante meter plaatmateriaal en realiseert een omzet van 200 miljoen euro. Onze hoofdlocatie is gevestigd in Weert.

Voor de Operations zijn wij op zoek naar een fulltime

PLANNER


De functie
Als Planner plan je de productie, de voorraden van alle halffabrikaten en grondstoffen, zodanig dat deze tijdig gereed zijn (hoge leverbetrouwbaarheid) ten behoeve van het produceren van de Trespa platen. De beschikbare resources (mens en machine) en hulpmaterialen (bv. pallets) moeten efficiënt benut worden. Ook het totale beheer van de benodigde grondstoffen en het afroepen van deze materialen behoort tot de verantwoordelijkheden. De planningshorizon waarbinnen dit allemaal afspeelt, ligt tussen enkele dagen en enkele maanden, afhankelijk van het activiteitsgebied. Hierbij is dagelijkse bijsturing nodig. Dit alles is voorraad- of prognosegestuurd omdat de levertijd van Trespa platen korter is dan de doorlooptijd van onder andere de halffabrikaten.

De planning is gericht op een aantal activiteiten binnen de Production Unit zoals de productie van kernmateriaal op Resin & Impregnation en Dry Forming. Maar ook de productie van decormateriaal op CMU/EBC/Clipper behoort tot de taken. Je maakt deel uit van een team van 7 personen die samen al deze activiteiten verzorgen. Je zorgt voor een goede afstemming met de andere planners en met de collega’s van Order Management. Deze laatsten zijn verantwoordelijk voor het afgeven van o.a. levertijden naar de klanten. Maar vooral is er nauw contact met de engineers, installatiemanagers en shiftleaders van de productieafdeling om bijvoorbeeld onderhoudsplanning en activiteiten met betrekking tot innovaties af te stemmen.
De productie werkt volcontinu in ploegendienst. De functie planner wordt in dagdienst uitgevoerd.

Functie-eisen
Een hoge mate van nauwkeurigheid, klantgerichtheid en goede communicatieve vaardigheden, zijn vereisten voor deze uitdagende baan. Wij zoeken iemand met MBO+/HBO denkniveau die goed kan werken onder regelmatig aanwezige druk. Iemand met een logistieke achtergrond die de complexiteit van het logistieke proces bij Trespa kan waarderen en verbeteren. Je geeft zelfstandig, besluitvaardig en nauwkeurig invulling aan onze operationele planningsfunctie.
Beheersing van de Nederlandse, Engelse en Duitse taal.
Ervaring met SAP is een pré.

Wij bieden
Een veelzijdige functie binnen een hecht team. Trespa biedt voor al haar medewerkers opleidingsmogelijkheden en ruimte voor eigen initiatief in een bijzonder open, informele en internationale werkomgeving. De arbeidsomstandigheden zijn ook zeer aantrekkelijk te noemen met onder andere een 13e maand en winstdeling.

Meer informatie?
Verkrijgbaar bij Gabri van der Steen, Manager Productieplanning tel: 06-54237669.

Ben jij de Planner die wij zoeken?
Schrijf dan een korte motivatie waarom je denkt deze functie goed te kunnen uitoefenen en stuur deze met CV aan: Trespa International B.V., afdeling Human Resources
Graag per e-mail reageren: HR-NL@trespa.com
Bezoek ook onze Website: www.trespa.com

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

E-mail  HR-NL@trespa.com
Meer info  www.trespa.com