Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-61959

Vacature: Plaatwerker voor Automobielbedrijf Jos Bogman in Beek

VACATURENR lv-61959 (29-01-2018)

Automobielbedrijf Jos Bogman is al bijna 40 jaar Ford Dealer voor Zuid Limburg. Met vestigingen in Beek, Maastricht en Heerlen voor iedere automobilist in Zuid Limburg bereikbaar binnen 15 minuten. Onderzoeken tonen aan dat Jos Bogman tot de bedrijven behoort met de hoogste klantentevredenheid. De 80 medewerkers doen iedere dag hun best om het “Bogman Gevoel” over te brengen op alle klanten. Automobielbedrijf Jos Bogman werkt volgens een “Full Service” concept en heeft naast de automobielbedrijven ook een volwaardig schade en verhuurbedrijf.

Momenteel is er een vacature voor:

PLAATWERKER (M/V)

40 uur p.w.

Standplaats Beek


Functieomschrijving
De plaatwerker is ervoor verantwoordelijk om samen met 7 collega’s van het schadebedrijf vakwerk af te leveren. Het vervangen van plaatwerkdelen, maar ook het uitdeuken en richten behoort tot het werk. Er is een optimale bereidheid om samen te werken met collega’s met andere taken. Het schadebedrijf is universeel, maar het merendeel zal er aan Ford gewerkt worden.

Functie-eisen
  • Onze kandidaat heeft een opleiding in schadeherstel genoten en beschikt over een ruime ervaring.
  • Hij/zij denkt klantgericht voor zowel interne als externe klanten. Het leveren van kwaliteit en een grote mate van kostenbewustzijn is voor onze kandidaat een vanzelfsprekendheid.

Arbeidsvoorwaarden
Automobielbedrijf Jos Bogman heeft een warme band met haar medewerkers en daardoor lange dienstverbanden. Een passend salaris is vanzelfsprekend en goede secundaire voorwaarden zijn van toepassing. Automobielbedrijf Jos Bogman biedt kansen tot opleiding en ontplooiing.

Heb je interesse, stuur dan een reactie naar John Pluis via johnpluis@bogman.nl.
Eventuele vragen kun je aan hem stellen op telefoonnummer 046-4572881.
Kijk op www.ford-josbogman.nl voor verdere informatie over het bedrijf.

Automobielbedrijf Jos Bogman
Postbus 176
6190 AD Beek

E-mail  johnpluis@bogman.nl
Meer info  www.ford-josbogman.nl