Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-61990

Vacature: Talent en Recruitment Consultant voor Bechtle Management in Maastricht

VACATURENR lv-61990 (30-01-2018)

TALENT EN RECRUITMENT CONSULTANT M/V

40 uur per week

Wie zijn wij?
Bechtle AG (www.bechtle.com) behoort tot de marktleiders in Europa binnen het ICT reseller-segment met 70 vestigingen verspreid over Europa, 8.500 medewerkers werkzaam in 14 landen met een productaanbod van ruim 70.000 hard- en software producten.

Bechtle Management B.V. gevestigd te Maastricht als Shared Service Center maakt onderdeel uit van Bechtle AG. Wij verrichten voor de zeven in Nederland gevestigde Bechtle bedrijven diverse werkzaamheden op het gebied van Finance en Human Resource Management.

Als Talent en Recruitment Consultant maak je deel uit van het HR team, bestaande uit twee HR Officers, één HR Advisor en één HR Manager. Je werkt samen met collega’s in Eindhoven en Hoofddorp en bent nauw betrokken bij de groei van onze bedrijven in Nederland, in het bijzonder ARP Nederland B.V. te Maastricht, waar je tevens op locatie gaat werken.

Ervaren Talent en Recruitment Consultant gezocht voor dynamische, succesvolle IT-organisatie.

Ben jij bereid met passie jouw droombaan vorm te geven?
Ben jij de professional, die de kneepjes van het vak kent en een neus voor talent heeft? Je gaat op verzoek en proactief op zoek naar potentiële, talentvolle collega’s. Je werkt nauw samen met onze (team)leiders in Maastricht en adviseert vanuit jouw ervaring en expertise over de arbeidsmarktbenadering en de gehele aanpak van werving en selectie om zo onze ambitieuze doelstellingen te behalen. Online sourcing, het opbouwen en onderhouden van talentpools en actief gebruik maken van social media zijn van belang in deze rol. Vanuit jouw rol werk je tevens samen met onze HR Officers op het gebied van in-, door- en uitstroom.

Samen met de Corporate Recruiter in Eindhoven spar je en pak je overkoepelende projecten op zoals Employer Branding, het in kaart brengen en optimaliseren van opleidings-mogelijkheden van personeel, het coachen van teamleiders en het organiseren van evaluatiegesprekken. Daarbij onderhoud je contacten met externe partners en schakelt hen in waar nodig. Je krijgt handige tools ter beschikking en alle vrijheid om innovatief, creatief en positief onderscheidend te werk te gaan; je creëert zelf je droombaan!

Hoe ziet jouw dag eruit?
Je maakt plannen, geeft advies, coacht, overlegt, spart en stuurt. In deze rol maak je zelf je dagindeling en heb je een grote mate van zelfstandigheid. De samenwerking met HR en andere collega’s wordt onder andere opgezocht door regelmatig op kantoor van Bechtle Management te zijn.

Wat kun je van ons verwachten?
Je gaat werken bij één van de meest succesvolle organisaties op het gebied van IT in Europa. Wij bieden:
 • Veel ruimte voor zelfontwikkeling
 • Een enthousiast en vooruitstrevend HR team
 • Het platform voor creativiteit en innovatie om jouw ideeën vorm te geven en kansen te grijpen
 • Arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd met uitzicht op vast dienstverband
 • Goed werkgeverschap, goede beloning en secundaire voorwaarden (denk aan prima pensioen, WGA-hiaat verzekering, collectieve kortingen op zorg- en andere privé-verzekeringen)
 • Mogelijkheden tot opleiding en training.

Wat verwachten we van jou?
Je bent daadkrachtig, commercieel en leergierig, sociaal, positief en communicatief vaardig. Je bent hands on, een aanpakker; geen taak is te groot of te klein. Je werkt graag mee aan innovatie en staat open voor feedback over je aanpak. Daarom vragen wij:
 • HBO-niveau, opleiding bij voorkeur HRM of Communicatie
 • Ervaring als (Corporate/Talent) Recruiter binnen een commerciële organisatie; met social sourcing weet je de juiste kandidaten naar je toe te trekken
 • Ervaring in coaching en training op diverse aandachtsgebieden
 • Goede beheersing Engelse taal, Duitse taal is een pré
 • Ervaring met MS Office, technische vaardigheden.

Solliciteren naar deze vacature?
Ben jij de professional die zich thuis voelt in onze dynamische omgeving en kun jij de lead nemen om samen met elkaar onze zakelijke en persoonlijke doelstellingen te behalen? Dan nodigen wij jou uit om jezelf aan ons voor te stellen!
Stuur dan een korte e-mail met CV naar vacature.mgmt-nl@bechtle.com t.a.v. Flora Borghans (HR)

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

E-mail  vacature.mgmt-nl@bechtle.com
Meer info  www.bechtle.com