Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-62020

Vacature: (Junior) Office & Account Manager voor Tijdwinst.com in Sittard / Born

VACATURENR lv-62020 (31-01-2018)

AMBITIEUZE (JUNIOR) OFFICE & ACCOUNT MANAGER BIJ TIJDWINST.COM - 32 à 36 UUR

Tijdwinst.com is een toonaangevend trainingsbureau dat op zoek is naar een ambitieuze medewerker die ervoor zorgt dat alles op rolletjes loopt en met ons verder mee wil groeien. Onze klanten volgen bij ons specifieke trainingen in time-management en slimmer werken en tijdens het contact met jou kunnen onze klanten alvast ervaren wat ze later in onze training zelf gaan leren.

Je functie
Is breed en vraagt om een alles-kunnen-en-willen-aanpakken-mentaliteit en het vermogen om zeer precies en gestructureerd te werken. Het resultaat van je werk heeft direct invloed op een goed verloop van onze trainingstrajecten en daarmee de klanttevredenheid. Binnen je functie is een commerciële twist erg belangrijk: naast het service verlenende aspect, denk je ook commercieel. Je functie is dan ook enerzijds operationeel en anderzijds commercieel.

De operationele werkzaamheden bestaan onder andere uit: offertes maken, inschrijvingen verwerken, vragen van klanten beantwoorden, verwerken van evaluaties, planningen maken, verzorgen van lesmaterialen, verzorgen van facturatie, debiteuren- en voorraadbeheer.
De commerciële werkzaamheden bestaan onder andere uit het onderhouden van contacten met onze klanten, het adviseren van onze klanten met betrekking tot maatwerktrajecten, het meehelpen ontwikkelen van brochure- en lesmaterialen en meedenken bij het doorontwikkelen van onze trainingsproducten.
Het effect van jouw werk is direct merkbaar: tevreden cursisten, trainers en P&O medewerkers die enthousiast zijn over jouw uitstekende communicatie en organisatorisch talent.

Wie zoeken wij?
Bij een bedrijf dat Time-Management trainingen geeft ligt de lat natuurlijk hoog als het gaat om zaken als “jezelf organiseren” en “deadlines”. Zowel je collega’s als je klanten verwachten dat je “walk your talk bent”. Je werkt secuur, denkt vooruit en houdt van structuur en routine. Daarnaast streef je ernaar om zéér zelfstandig te werken.

Daarom zoeken we iemand die:
 • Ambitieus is, zich wil bewijzen en wil meegroeien met een dynamisch bedrijf.
 • Zeer secuur, gestructureerd en planmatig werkt.
 • Weet dat multitasken onzin is en er zelf voor zorgt dat hij/zij zich effectief kan focussen op één taak tegelijk.
 • Zijn/haar verantwoordelijkheid neemt en zeer zelfstandig kan werken.
 • Grote affiniteit heeft met de onderwerpen waarin wij trainingen verzorgen.
 • Een early adopter is als het gaat om zaken als digitalisering, productiviteit en apps.
 • Communicatief sterk is en zowel het Nederlands als Engels uitstekend beheerst in woord en geschrift.
 • Niet bang is om z’n handen uit de mouwen te steken. Bijvoorbeeld voor het voorbereiden van lesmaterialen.
 • Paperless werkt en gelooft in “clean desk”.

Wie is Tijdwinst.com?
Tijdwinst.com is een gespecialiseerd opleidingsbureau dat mensen en organisaties helpt om hun taken en tijd zo optimaal mogelijk te managen met behulp van bewezen praktisch toepasbare technieken en inzichten. Wij verzorgen praktische cursussen, workshops en lezingen door heel Nederland, België en soms ook (ver) daarbuiten voor onze Engelstalige internationale klanten. Met veel plezier inspireren wij uiteenlopende grote en kleine organisaties waaronder Booking.com, Pricewise, Nike, Siemens, BMW, Q-Music, Kruidvat, DSM, diverse Universiteiten en Ministeries in Nederland en België, GGZ instellingen, ziekenhuizen maar ook veel organisaties in het MKB.

Verder zijn we drie jaar op rij uitgeroepen tot Beste Opleider van Nederland, hebben we een CEDEO erkenning met 99,8% klanttevredenheid gehaald en onze trainingen scoren gemiddeld een 8.7 op jaarbasis.

Wij zijn een bedrijf dat kwaliteit zeer hoog in het vaandel heeft staan en dat de lat hoog legt.

Hoe is het om te werken bij Tijdwinst.com?
Bij Tijdwinst.com werken we volgens de methodiek uit onze eigen Time-Management training. Aan het begin van de dag is er een kort ochtendoverleg en de rest van de dag doet iedereen zijn werk zo geconcentreerd mogelijk. Elkaar storen doen we het liefst zo weinig mogelijk. Doorgaans zit iedereen een groot deel van de dag met een koptelefoon op zijn werk te doen. Lekker in z’n eigen ‘zone’. Meters maken.

Wij geloven in focus, taken verdelen en verantwoordelijkheid nemen. Vooruit denken om zoveel mogelijk ad-hoc werkzaamheden, fouten en onnodige interrupties te voorkomen staat daarbij centraal.

Cruciaal is dus dat je geen enkele moeite hebt met zelfstandig werken in onze backoffice met een klein team waarbij je 99% van je tijd op eigen kracht functioneert op basis van duidelijke afspraken en procedures.

Verder ben je in staat om functioneel mee te denken over het verder optimaliseren van onze organisatorische systemen en communicatie.

Maar: work hard, play hard. We houden regelmatig pauze, kletsen gezellig bij en de sfeer is informeel en zeer collegiaal.

Functievereisten
 • Een afgeronde HBO-opleiding. Je hebt bij voorkeur een economische, commerciële of onderwijskundige achtergrond.
 • 2 tot 4 jaar werkervaring.
 • Beschikbaar voor 32 à 36 uur per week.
 • Uitstekende beheersing van Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. Een deel van het sollicitatiegesprek zal in het Engels worden gevoerd.
 • Ervaring met Google Apps, Wordpress en CRM software is een pré.
 • Kennis van Time-Management methodes zoals bijvoorbeeld Getting Things Done is een pré.

Wij bieden je:
Een uitdagende functie in een groeiend en modern bedrijf waar kwaliteit en professionaliteit hoog in het vaandel staan en dat toonaangevend is in zijn sector.

Je komt terecht in een werkomgeving waarin je je professionele vaardigheden naar een volgend niveau kunt brengen en kunt meegroeien met het bedrijf.

Het salaris is marktconform en we bieden je prima secundaire arbeidsvoorwaarden, met goede doorgroeimogelijkheden naarmate je in staat bent om meer verantwoordelijkheid te dragen en je jezelf ontwikkelt.

Daarnaast behoort flexibiliteit in arbeidstijden en deels thuiswerken op basis van duidelijke resultaatafspraken tot de mogelijkheden na de eerste 3 maanden.
Reageren:

Je kunt je sollicitatie met CV per e-mail richten aan Björn Deusings, bereikbaar via bjorn@tijdwinst.com.

Let op: sollicitaties per post verstuurd en telefonische reacties worden niet in behandeling genomen.

Meer informatie over ons bedrijf vind je op www.tijdwinst.com, www.snellezen.com, www.assertief.nl en op www.timemanagement.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

E-mail  bjorn@tijdwinst.com
Meer info  www.tijdwinst.com