Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-62091

Vacature: Parttime Medewerker Begeleiding voor Daelzicht in Heel

VACATURENR lv-62091 (05-02-2018)

Vacature: Parttime Medewerker Begeleiding voor Daelzicht in Heel

MEDEWERKER BEGELEIDING HEEL / V 02.05

Daelzicht regio Midden Limburg
Locaties Beschermd wonen Heel


Steek jij graag de handen uit je mouwen en zorg jij samen met je collega’s voor een fijn en gezellig thuis voor onze bewoners?

Voor diverse Bescherm Wonen-locaties in Heel zoeken wij op korte termijn:

MEDEWERKERS BEGELEIDING


Het betreft een tijdelijk dienstverband van 18 of 24 uur per week voor de duur van 1 jaar met de intentie tot een vast dienstverband.

Locatieprofiel:
Voor de locaties Daalzicht A/B/C-10 en Heerbaan 52 in Heel zijn wij op zoek naar enthousiaste medewerkers begeleiding.

De locaties zijn verschillende (al dan niet uitgebouwde/aangepaste) woonhuizen in Heel waar in een huiselijke en gezellige woonomgeving bewoners worden begeleid en verzorgd. De doelgroep is zeer divers. De leeftijd verschilt tussen de 26 en 81 jaar. Ook hebben we te maken met diverse ziektebeelden, waaronder Parkinson, autisme, Fragile X syndroom, doofheid en slechtziendheid. Tevens hebben wij bewoners waar weinig tot geen verbale communicatie mee mogelijk is. Volop afwisseling en uitdaging dus! Het zorgt ervoor dat jij als begeleider in staat moet zijn om verschillende begeleidingsstijlen aan te bieden en goed dient te kunnen anticiperen op de verschillende zorgvragen.

Het merendeel van de bewoners houdt van samen gezellig wat ondernemen. Bewoners van Daalzicht A/B/C-10 gaan bijvoorbeeld graag op uitstapje, te denken valt aan de disco, avondclub, sjoelen en de Taveerne. De één gaat met begeleiding, de ander kan zelfstandig gaan.

Afhankelijk van je profiel, je capaciteiten en je flexibiliteit (wel/geen slaapdiensten) wordt je geplaatst op de locatie die het beste bij je past.

Functieomschrijving
Als medewerker begeleiding begeleid je de bewoners met hun dagelijkse ritme en bezigheden. Hieronder valt bijvoorbeeld het mee uit bed helpen van de bewoners, (ondersteunen met de) verzorging en aankleden, samen eten, klaar maken voor dagbesteding. Samen een kopje koffie drinken en voor de bewoners klaar staan als dat nodig is. Ritme en regelmaat is erg belangrijk voor onze bewoners.

Je onderneemt zelfstandig initiatieven om kwalitatief de juiste zorg te bieden. Je neemt de informatie in het Elektronisch Cliënten Dossier (ECD) van de bewoner als uitgangspunt en zorgt dat er ook volgens de juiste methodieken wordt gehandeld. De werkzaamheden kunnen fysieke belasting met zich mee brengen.

Wij vragen
Een diploma in Zorg en Welzijn op minimaal niveau MBO-3.
  • Je hebt ervaring in de gehandicaptenzorg, bij voorkeur met diverse doelgroepen.
  • Je bent in staat zelfstandig te werken, pakt je rol in een team en hebt een warm hart voor onze cliënten!
  • Je kunt zowel dagdiensten als avond- en weekenddiensten draaien, bij voorkeur ook slaapdiensten (Heerbaan).

Dienstverband
Het betreft een tijdelijk dienstverband van 18 of 24 uur per week voor de duur van 1 jaar met de intentie tot een vast dienstverband.

Werktijden
In roosterverband

Salaris
  • Een werkplek in een fijn en stabiel team waar geen dag hetzelfde is!
  • Voor deze functie bieden wij een aantrekkelijk pakket aan arbeidsvoorwaarden. De CAO Gehandicaptenzorg is van toepassing. De functie is ingedeeld in FWG 35, conform inschaling als medewerker begeleiding.
  • Een jaarcontract voor 18 of 24 uur per week met intentie tot verlenging naar een vast dienstverband.

Aanvullende informatie
Stuur je schriftelijke sollicitatie met CV, uitsluitend digitaal en onder vermelding van vacaturenummer V 02.04 voor 18 februarinaar Daelzicht, via het e-mail adres: sollicitatie@daelzicht.nl.

Bij een indiensttreding wordt een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.

Daelzicht is gehouden aan de Wet Kwaliteit Klachten en Geschillen in de Zorg (WKKGZ). In deze wet is vastgelegd dat het inwinnen van referenties verplicht is. Bij een indiensttreding zal een referentiecheck worden uitgevoerd.

Deze vacature wordt zowel in- als extern geplaatst, waarbij interne kandidaten voorrang hebben in de sollicitatieprocedure.

Geschikte of geschikt te maken doelgroep kandidaten hebben conform de Nota Werving & Selectie voorrang in het plaatsingsproces. Als de functie wordt vervuld door een medewerker die al een vast dienstverband heeft bij Daelzicht, blijft dat dienstverband gehandhaafd.


Informatie Het is mogelijk informatie over de functie in te winnen bij Alex Rietjens, teamleider, bereikbaar op 06-30965481.

Solliciteren
Organisatie Daelzicht
E-mail sollicitatie@daelzicht.nl
Vacaturenummer V 02.05
Overig Gesprekken worden gepland op 23 februari.
Contactpersoon naam Yvonne van Bezel
Contactpersoon functie Recruiter
Plaatsingsdatum 05/02/2018
Sluitingsdatum 18/02/2018

Kijk voor deze en vele andere vacatures in zorg en welzijn op www.zorgnetlimburg.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

E-mail  sollicitatie@daelzicht.nl