Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-62126

Vacature: Parttime Medewerker Bedrijfskantine voor Geonius in Geleen

VACATURENR lv-62126 (07-02-2018)

Bedrijfsomschrijving
Geonius is een middelgroot interdisciplinair ingenieursbureau met brede expertise binnen de GWW- en bouwsector. Ons team met ruim 200 gedreven professionals staat voor u klaar. Door onze unieke combinatie van vakkennis op het gebied van wegen, geotechniek, milieu, geodesie, water, ruimtelijke ontwikkeling, landschap, archeologie en ecologie zijn wij goed in staat mee te denken met de klant en projecten zelfstandig uit te voeren. Grenzen tussen de verschillende divisies vervagen, waardoor steeds meer projecten integraal door ons worden uitgevoerd.
Geonius hecht veel waarde aan een informele, positieve bedrijfscultuur, het welzijn van medewerkers en maatschappelijke betrokkenheid.

MEDEWERK(ST)ER BEDRIJFSKANTINE (PARTTIME)


Heb jij passie voor werken in de horeca, maar werk je liever niet fulltime, in de avonduren of het weekend? Dan hebben wij voor jou een perfecte vacature in de bedrijfscatering! Geonius serveert per direct een baan als medewerker in onze bedrijfskantine van 20 uur per week in Geleen. Een functie binnen kantooruren in een klein team én dankbare medewerkers!

Samen met één directe collega tref je de voorbereidingen voor de lunch. Je zorgt elke werkdag voor o.a. belegde broodjes, salades en soep. Daarnaast help je gedurende de pauzetijd met het uitserveren van soep of een warme maaltijd, je zorgt dat alles tijdig wordt aangevuld en rekent de lunch van de medewerkers af. Ook verricht je schoonmaakwerkzaamheden, draag je zorg voor de inkoop van de lunch en bestel en serveer je vlaai bij diverse gelegenheden.

Wat zijn jouw geheime ingrediënten?
  • Je hebt passie voor eten en drinken.
  • Je beschikt over een HACCP certificaat.
  • Je hebt al enige werkervaring in de horeca.
  • Je staat klaar voor je collega’s.
  • Je werkt graag in een klein team, waarin je samen deze kantine gaat runnen.
  • Je hebt een vrolijke persoonlijkheid en bent representatief.
  • Je bent woonachtig in (de omgeving van) Geleen.
  • Je bent beschikbaar van ma t/m vrijdag van 9.00 – 13.00 uur.

Wat serveren wij?
Geonius is een jonge, dynamische en snel groeiende organisatie met een platte organisatiestructuur en een optimale werksfeer. Wij bieden een afwisselende functie waarin je, afhankelijk van werkervaring, zelfstandig of in teamverband werkzaamheden uitvoert. Geonius kent uitgebreide secundaire arbeidsvoorwaarden zoals vakantiegeld, 32 verlofdagen, studiemogelijkheden, pensioenvoorziening en winstdeling.
Salaris is marktconform, afhankelijk van leeftijd en werkervaring.

Hongerig geworden naar deze baan?
Ben jij degene die wij zoeken en wil je in aanmerking komen voor deze functie? Stuur dan je motivatiebrief en CV naar personeelszaken@geonius.nl vóór 20 februari 2018.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Melissa Baggen, Personeelsfunctionaris bereikbaar via telefoonnummer +31 88 130 06 00.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

E-mail  personeelszaken@geonius.nl
Meer info  www.geonius.nl