Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-62153

Vacature: Leading Hand / Voorman voor Rockwool in Roermond

VACATURENR lv-62153 (07-02-2018)

Heb jij ervaring met de operationele aansturing van een team binnen een industriële omgeving en een technische opleiding op minimaal MBO 3 niveau? Wil jij werken bij een ambitieuze onderneming met hoogwaardige producten in Roermond? Aarzel dan niet en solliciteer!

Dit zijn wij
De ROCKWOOL Groep is sinds haar oprichting in 1937 uitgegroeid tot globaal marktleider in steenwol oplossingen. Wij hebben wereldwijd meer dan 12.000 mensen in dienst. Samen creëren en leveren wij duurzame, brandveilige, akoestische en efficiënte steenwol oplossingen voor de complete gebouwschil, maar ook sectoren als industrie, glastuinbouw, petrochemie en scheepsbouw.
Voor onze locatie in Roermond zijn wij op zoek naar een Leading Hand / Voorman in 4 ploegendienst.

Dit is de rol
De functie Leading Hand / Voorman kent als belangrijkste doel de daadkrachtige aansturing van een team van ongeveer 11 - 15 medewerkers. Je coacht, motiveert, stimuleert en faciliteert je collega’s om goed samen te werken en bevordert hiermee een goede werksfeer. Je zorgt er ook voor dat je collega’s geïnstrueerd en vakbekwaam qua kennis, vaardigheden, competenties en oplossend vermogen bij problemen. In de rol van Leading Hand / Voorman voer je functionerings- en beoordelingsgesprekken uit, waarbij veel aandacht is voor de ontwikkeling van de individuele teamleden.
Uiteraard werk je zelf ook efficiënt, veilig en duurzaam volgens onze ROCKWOOL-principes. Je draagt hierbij zorg voor optimale productieresultaten tegen zo laag mogelijke kosten en let op (ver)storende invloeden van personele, organisatorische en technische aard en anticipeert tijdig en correct op gewijzigde omstandigheden.
Je hebt tevens een voortrekkersrol in projecten inzake diverse onderwerpen, zoals milieuzorg, kwaliteit, ARBO en het bouwen van een continue verbeterorganisatie.

Dit neem je mee
Van een Leading Hand / Voorman verwachten wij:
  • Aantoonbaar MBO 3 werk- en denkniveau met een technische achtergrond;
  • Ervaring in de operationele aansturing, bij voorkeur in volcontinudienst;
  • Goede communicatieve én sociale vaardigheden in het Nederlands en bij voorkeur ook Engels;

Dit bieden wij
Een vaste functie bij een dynamische en succesvolle onderneming met hoogwaardige producten, waarbij gewerkt wordt in een prettige, informele cultuur met korte communicatielijnen en een ‘hands on’ mentaliteit. Wij zijn een succesvolle internationale organisatie met een lange historie van reeds 50 jaar in Roermond, met een actieve personeelsvereniging en goed bedrijfsrestaurant. Bij ons ontvang je goede arbeidsvoorwaarden waaronder 25 verlofdagen, een eindejaarsuitkering, reiskostenvergoeding en opleidingsmogelijkheden via onze eigen bedrijfsschool.

Interesse?
Herken jij jezelf in dit profiel en in deze uitdaging, dan nodig ik je uit te solliciteren via onderstaande button! Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Yvanka Pfeifer, Recruiter, via yvanka.pfeifer@rockwool.com of +31(0)6 83 17 38 49

Solliciteren
E-mail  yvanka.pfeifer@rockwool.com
Meer info  www.rockwool.com