Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-62181

Vacature: Vakspecialist Werving en Selectie/Recruiter voor De Zorggroep in Venlo

VACATURENR lv-62181 (08-02-2018)

VAKSPECIALIS WERVING EN SELECTIE/RECRUITER


De Zorggroep, Concerndiensten
Medewerkerssupport

Werkveld: Verpleeg- en verzorgingshuizen
: Thuiszorg
Soort vacature: Overige functies: HR / P&O / Opleidingen
Dienstverband: Bepaalde tijd (tijdelijk dienstverband)
Uren in de week: 32-36


Ben jij een daadkrachtige adviseur werving en selectie/recruiter met hart voor mensen in de zorg? Dan hebben wij een leuke uitdaging!

Heb jij ervaring met werving en selectie? Zet je graag jouw kennis in om samen met collega’s gekwalificeerde medewerkers te werven voor onze zorgteams? En vind je het leuk om ons te helpen bij het verder professionaliseren van de werving en selectie? Dan is de vacature voor adviseur werving en selectie/recruiter wellicht iets voor jou.

Functieomschrijving
Als adviseur werving en selectie maak je deel uit van team instroom en ontwikkeling.

Je gaat actief aan de slag met het werven en selecteren van nieuwe medewerkers. Hierbij stem je af met de zorgsectoren, de collega's van afdeling opleidingen en kijk je creatief naar de mogelijkheden in de markt. Je zorgt ervoor dat je de juiste informatie krijgt van de lijn die relevant is voor sollicitanten en adviseer je gevraagd en ongevraagd de vacaturehouders. Je bent gesprekspartner van de collega's die werkzaam zijn binnen de afdeling medewerkerssupport.

Je levert proactief een bijdrage aan samenwerkingsverbanden in de regio om instroom te bevorderen. Ook zorg je voor de matching van beschikbare kandidaten op openstaande posities.

Je werkt samen met de afdeling marketing en pr op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie. Daarbij geef je input en uitvoering aan de wervingsplannen.

Wij vragen
Je staat stevig in je schoenen en je hebt ervaring met Werving en Selectie. Je bent proactief en ondernemend en in staat om buiten de bekende kaders te denken en werken. Je bent communicatief vaardig, kunt snel schakelen en houd je ook in een veranderende omgeving staande. Je vind het een uitdaging de functie verder vorm te geven in samenspraak met je collega's.

Daarnaast beschik je over:
  • Een HBO werk en denkniveau verkregen (bij voorkeur door een HR opleiding) en relevante werkervaring op het gebied van werving en selectie.
  • Een eigen auto (in verband met de omvang van het werkgebied, woonachtig in Noord-Limburg is een pré).

Voor externe kandidaten is een positieve Verklaring omtrent het Gedrag (VOG) vereist.

Dienstverband
Wij bieden een dienstverband voor bepaalde tijd voor de duur van 7 maanden met een contractomvang van gemiddeld 32-36 uur per week.

Aanvang:
zsm.

Werktijden
De werktijden worden bepaald in onderling overleg.

Salaris
Als adviseur werving en selectie/recruiter word je ingeschaald op basis van de cao VVT, FWG 50, met een salaris van maximaal € 3.444,48 bruto per maand bij een full time dienstverband van gemiddeld 36 uur per week.

De Zorggroep kent daarnaast een aantrekkelijk pakket van secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een fietsplan, een fitnessregeling, collectieve verzekeringen, een kortingspas voor verschillende winkels en goedkope uitjes in het "weg-na-het-werk"-programma.

Informatie
Voor aanvullende informatie over deze vacature kun je 16 februari of 19 februari contact opnemen met Bram Geraedts op tel nr 06-83912780.

Solliciteren
Organisatie: De Zorggroep
Vacaturenummer: 961994
Sollicitatie link
Plaatsingsdatum: 08/02/2018
Sluitingsdatum: 21/02/2018

Kijk voor deze en vele andere vacatures in zorg en welzijn op www.zorgnetlimburg.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren
Meer info  www.dezorggroep.nl