Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-62234

Vacature: Parttime Clienten Service Medewerker voor PHI in Roermond

VACATURENR lv-62234 (14-02-2018)

PHI zet haar sterke groei door en zoekt voor de behandellocatie in Roermond:

CLIËNTEN SERVICE MEDEWERKER

27 uur per week

De PHI organisatie
PHI is een gespecialiseerde geestelijke gezondheidszorg (GGZ) instelling met vestigingen in Limburg en Noord-Brabant. Wij richten ons op de behandeling van cliënten met ernstige stemmingsstoornissen, depressies, angststoornissen en somatoforme stoornissen. Het biopsychosociale model is uitermate geschikt voor een overzichtelijke indeling van de vele risicofactoren. Zowel biologische en psychologische als sociale factoren spelen immers een rol bij het ontstaan, beloop en herstel. Wij bieden geestelijke gezondheidszorg aan volwassenen, op een wijze die onderscheidend en effectiever is dan het aanbod zoals dat door de traditionele aanbieders wordt verzorgd. Onze behandelresultaten zijn uitstekend!

PHI verleent met passie en grote betrokkenheid - op het gebied van psychische hulp - optimale en specialistische zorg aan haar cliënten. Herstel is bij de zorgverlening het leidend principe. PHI ziet de mens graag als één geheel en vindt het dan ook logisch dat een mens in tijden van ziekte of onbalans ook als één geheel wordt gezien. In de praktijk betekent dit dat er aandacht is voor geest en lichaam, vormgegeven in een gecombineerd, multidisciplinair geprotocolleerd behandeltraject. Onze behandelaren vragen om reflectie - hoe iemand omgaat met stress, hoe iemand ontspant - en zij bespreken samen de levensstijl van de cliënt. Dit alles vormt de basis voor de beste behandeling om samen met de cliënt intensief en duurzaam aan de slag te gaan.

Functiebeschrijving
De Cliënten Service Medewerker (CSM) is primair verantwoordelijk voor de service gerichte activiteiten waarbij de cliënt centraal staat. PHI hecht veel waarde aan de cliëntbeleving, het gevoel van gastvrijheid en de algehele hospitality. De CSM is het eerste aanspreekpunt van cliënten, zowel fysiek als telefonisch. Inhoudelijk houdt de CSM zich bezig met het reilen en zeilen van de vestiging op facilitair en organisatorisch gebied. De CSM ondersteunt de PHI-manager, is lid van het team behandelaren, verzorgt de correspondentie, organiseert de informatie en voorlichting naar cliënten en voert alle overige administratieve taken zelfstandig uit.

Functie eisen
De CSM draagt voor een groot deel bij aan de cliëntgerichte service en aandacht. De CSM heeft een groot sociaal vermogen, affiniteit met zorg, is een duizendpoot en herkent zich in de onderstaande competenties:
 • Zelfstandig, maar ook goed kunnen samenwerken;
 • Flexibel en stressbestendig;
 • Goede mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden;
 • Clientgericht met sterk empathisch vermogen;
 • Representatief, zorgvuldig en integer;
 • Aantoonbare ervaring met hospitality;
 • Ruime ervaring in een dergelijke functie;
 • HBO werk- en denkniveau.

Daarnaast heeft de CSM aantoonbare kennis van Outlook, Word en Excel.

Functietaken
 • De cliënt service medewerker draagt zorg voor de ontvangst en begeleiding van cliënten;
 • Is een aanspreekpunt voor cliënten, zowel mondeling als telefonisch;
 • Zorgt voor incidentele agenda-planning van cliënten en behandelaren;
 • Zorgt voor de digitalisering, codering en archivering van de intake vragenlijsten;
 • Draagt zorg voor de voorbereidingen en van agenda van het Multidisciplinair overleg (MDO) Heeft binnen het MDO een centrale regulerende en notulerende rol;
 • Draagt zorg voor de juiste administratieve afhandeling van het MDO;
 • Notuleren van vergaderingen, de uitwerking van de notulen en het monitoren van de actiepunten;
 • Uitvoeren van diverse secretariële en administratieve werkzaamheden rondom het cliëntenproces en heeft een ondersteunde rol naar de behandelaren in deze processen;
 • Verzorgen en redigeren van correspondentie naar verwijzers en overige partijen;
 • Ondersteuning van de PHI-manager;
 • Draagt zorg voor een goede uitstraling van de locatie en verzorgt alle facilitaire aangelegenheden van de PHI locatie.

Wat bieden we je
Resultaatverantwoordelijkheid, de kans om onze interdisciplinaire top poliklinische zorg uit te breiden. Daarnaast volop ruimte om jezelf te ontwikkelen. Een uitdagende functie met zelfstandigheid en verantwoordelijkheid in een jong, ambitieus, gezond en dynamisch bedrijf binnen een prettige werkomgeving.

Arbeidsvoorwaarden
Salariëring vindt plaats op basis van je kennis en ervaring. De aanstelling is in eerste instantie voor één jaar en bij gebleken geschiktheid voor onbepaalde tijd.

Contact informatie
Je kunt een uitgebreide motivatie en CV mailen t.a.v. Katja van de Put (manager PHI Roermond) naarkatja.vandeput@phi-med.nl met als kenmerk “CSM/2018.2”. We zien je reactie graag tegemoet vóór 28 februari 2018. Voor meer informatie www.phi-med.nl

E-mail  katja.vandeput@phi-med.nl
Meer info  www.phi-med.nl