Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-62240

Vacature: (Parttime) Administratief Logistiek Medewerker in Regio Maastricht via Selexxyz

VACATURENR lv-62240 (14-02-2018)

Wij zijn momenteel voor een van onze logistieke opdrachtgevers in de regio Maastricht op zoek naar een accurate en enthousiaste kandidaat voor onderstaande functie.

ADMINISTRATIEF LOGISTIEK MEDEWERK(ST)ER

(24 TOT 40 UUR PER WEEK)

Functie
In deze functie ben je verantwoordelijk voor het verder professionaliseren van de administratieve organisatie. Denk daarbij aan het doen van voorstellen omtrent te hanteren tarieven en het opstellen van tarievenlijsten. Je werkt offertes uit en maakt rijstijl-analyses. In deze functie ben je tevens verantwoordelijk voor de orderintake en orderafwerking. Je hebt in dat kader veelvuldig klantcontact. Ook zorg je voor de pallet-administratie en de kilometercontrole bij de vrachtwagens. Daarnaast boek je facturen, stel je journaalpostoverzichten op en maak je opbrengstlijsten. Ook het afhandelen van openstaande posten behoort tot het takenpakket. Tevens ondersteun je de directie bij het maken van financiële overzichten.

Profiel
Voor deze functie zijn we op zoek naar een medewerker met minimaal een MBO+ niveau op administratief gebied. Tevens heb je ervaring opgedaan binnen een logistieke omgeving. Jouw kennis van Excel is uitstekend. Denk daarbij onder andere aan het maken van draaitabellen. Je bent analytisch en werkt oplossingsgericht. Daarnaast ben je enthousiast en hebt een pro-actieve werkhouding. Ook kun je goed functioneren binnen een team: samenwerken is binnen de functie van groot belang.

Geboden wordt
Onze opdrachtgever biedt jou een interessante en afwisselende functie met de mogelijkheid je (op termijn) in de volle breedte door te ontwikkelen. Het betreft een interessante functie met een solide toekomstperspectief binnen een groeiende onderneming. Uiteraard wordt een bij de functie passend salaris en een goed secundair arbeidsvoorwaardenpakket geboden. De CAO beroepsgoederenvervoer is van toepassing.

Interesse?
Heb je interesse in bovengenoemde functie en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Stuur dan je sollicitatie naar m.jadoul@selexxyz.nl. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Marloes Jadoul - Ermers, telefoonnummer 06 – 11733966.

Solliciteren
E-mail  m.jadoul@selexxyz.nl
Meer info  www.selexxyz.nl