Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-62490

Vacature: (Junior) Werkplaats/Servicemonteur voor Wim Vinken in Ittervoort

VACATURENR lv-62490 (28-02-2018)

(JUNIOR) WERKPLAATS/SERVICEMONTEUR (M/V)

(Fulltime)

Wie zijn wij?
Sinds 1985 zijn wij een naaimachinehandel welke gespecialiseerd is in het onderhouden, aanpassen en leveren van nieuwe en gebruikte industriële naaimachines en borduurmachines. Voor zowel de confectie, meubelstoffering, autobekleding, zeilmakerij, matrassen, schoenen, Marokijn bewerking (tassen), als technische textiel industrie met daarin alles wat gestikt kan worden.
Vanwege uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een werkplaats/servicemonteur.

Hoe ziet een werkdag eruit?
Je start je werkdag op in onze werkplaats te Ittervoort. Om 07:30 uur starten we om gezamenlijk de dagplanning door te spreken. Vervolgens ga je zelfstandig of samen met collega’s service-opdrachten uitvoeren aan industriële naai-, borduurmachines, strijkapparatuur en toebehoren.
De werkzaamheden bestaan o.a. uit:
  • Opbouwen van nieuwe machines;
  • Reparaties uitvoeren in de werkplaats als ook op locatie bij klanten in Nederland en België;
  • Automatisering /Aanpassingen verzorgen aan machines naar wens van de klant;
  • Zorgdragen voor voorraadbeheer m.b.t. de onderdelen;
  • Verlenen van (telefonische) technische ondersteuning aan klanten bij storingen en/of andere vragen.

Wie zoeken wij?
Wij zijn op zoek naar een kandidaat met afgeronde technische MBO opleiding (bij voorkeur elektromechanica/elektrotechniek). Het is belangrijk dat je kennis hebt van elektra, mechanisch en pneumatiek.

Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.
Kennis van de Duitse, Engelse en/of Franse taal is een pluspunt. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en bent in staat om zelfstandig te werken. Bereidheid tot het volgen van interne en en/of externe opleidingen. Je hebt dagelijks contact met klanten waardoor het belangrijk is dat je klantvriendelijk en servicegericht bent ingesteld. Je bent in het bezit van rijbewijs B

Wat kunnen wij jouw bieden?
De geschikte kandidaat ontvangt een contract vanuit Wim Vinken BV met een passend salaris, afhankelijk van o.a. opleiding en ervaring. Goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Het is in ons vakgebied belangrijk dat je je blijft ontwikkelen.
Wij zullen daarom ook in jouw ontwikkeling investeren door het aanbieden van scholing.
Minstens zo belangrijk is dat je deel kunt gaan uitmaken van een klein gemotiveerd team met een breed toekomstperspectief en een prettige werksfeer.

Interesse gewekt?
Ben jij de kandidaat die wij zoeken?
In onze selectieprocedure worden wij ondersteunt door Adecco Roermond. Daarom kun je je cv met korte motivatie via de email versturen naar: eveline.jeurissen@adecco.nl. Zij is bereikbaar via tel: +31 (0)6- 23024645.

E-mail  eveline.jeurissen@adecco.nl
Meer info  www.vinkenservice.nl