Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-62497

Vacature: Verkoopmedewerkster voor Purdey in Maastricht en Eindhoven

VACATURENR lv-62497 (28-02-2018)

Heb jij een passie voor mode en mensen? Lees snel verder!

Met gevoel voor stijl en oog voor detail, ontwerpen en ontwikkelen we al meer dan 35 jaar stijlvolle en comfortabele collecties. Ontwerpen voor vrouwen met stijl, draagbaar op elk moment van de dag, het ene moment chique, het andere moment sportief. Exclusief verkrijgbaar bij de 22 Purdey-winkels verspreid over heel Nederland en online via onze webshop www.purdey.nl.

Voor onze vestigingen in Maastricht en Eindhoven zijn wij op zoek naar een:

VERKOOPMEDEWERKSTER

Wat zijn jouw taken als Verkoopmedewerkster?
Als Verkoopmedewerk(st)er bij Purdey werk je met mode van de hoogste kwaliteit. Je helpt onze modebewuste klanten op een doortastende manier verder waarbij je elke dag weer een hoge mate van service en klantgerichtheid garandeert. Je draagt zorg voor de verwerking en styling van de artikelen en vertegenwoordigt het imago van Purdey.

Wat verwachten we van jou als Verkoopmedewerkster?
  • passie voor mode en mensen;
  • relevante ervaring is een prĂ©;
  • representatief, modebewust, enthousiast en gemotiveerd;
  • affiniteit met de Purdey stijl;
  • sociaal vaardig en beheersing van goede communicatieve vaardigheden;
  • flexibele instelling.

Wat bieden wij?
Werken bij Purdey is werken met een exclusieve collectie in een uniek concept. Purdey biedt daarbij een dynamische en inspirerende werkomgeving, met passie voor de klant en onze producten. Je werkt binnen een enthousiast team in een informele werk- en bedrijfscultuur. Purdey biedt marktconforme primaire arbeidsvoorwaarden, aangevuld met een pakket secundaire arbeidsvoorwaarden. Zo bieden wij onze medewerker onder meer een kortingspas die een aantrekkelijke korting oplevert bij aankopen bij Purdey. Daarnaast besteden wij aandacht aan uiteenlopende ontwikkeling- en doorgroeimogelijkheden.

Contactinformatie
Ben je enthousiast over deze vacature? Dan zijn wij op zoek naar jou! Klik om te solliciteren op de button solliciteren.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Solliciteren
Meer info  www.purdey.nl