Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-62504

Vacature: Chemie Specialist voor Berner in Landgraaf

VACATURENR lv-62504 (28-02-2018)

Vacature: Chemie Specialist voor Berner in Landgraaf

Ben jij een professional op het gebied van chemische producten? Weet je alles over het werken met gevaarlijke stoffen? Heb je daarnaast kennis over de relevante wet- en regelgeving en heb je een commerciële instelling?Dan ben jij de nieuwe collega die we zoeken om ons marketing team te versterken.Bij onze klanten is in de afgelopen jaren steeds meer behoefte aan expertise over chemische vraagstukken ontstaan. Berner heeft een innovatieve service ontwikkeld om klanten hierbij te ondersteunen. Wegens succes van deze inmiddels gevestigde service en de groei van ons klantenbestand zijn we daarom op zoek naar jou in de functie van:

CHEMIE SPECIALIST


De chemie specialist maakt deel uit van het expert team dat uitvoering geeft aan het succesvolle chemie service management. In deze uitdagende functie maakt teamwork het verschil. Je directe collega’s zijn de Chemical Safety & Servicemanager, de Chemie applicatie Specialist en de Junior Marktspecialist Chemie. Jij bent de spin in het web en brengt de dagelijkse praktijk en wensen van de klant samen met onze functionele expertise.
Heb jij een achtergrond in de chemische technologie en houd je van interactie met mensen? Dan zou het goed kunnen dat jij de missende schakel bent binnen ons team. Zeker als je al ervaring hebt in een commercieel chemische (technische) functie, heb je een streepje voor.

Dit ga je doen:
 • Werkdagen breng je wisselend door op kantoor en bij klanten.
 • Je bouwt mee aan de verdere uitbreiding van onze succesvolle chemieafdeling.
 • Je bezoekt de klant om het chemie service management inhoudelijk toe te lichten.
 • Je bent mede het aanspreekpunt voor het chemie service management, gevaarlijke stoffen management en relevante wet- en regelgeving.
 • Je bent mede verantwoordelijk voor het managen van het hele chemie proces waaronder in ieder geval: ◦Opbouwen, actualiseren en monitoren van onze online chemie database
  • Monitoring van chemie wetgeving en opstellen/controleren van werkplaatsinstructiekaarten, technische databladen en Safety datasheets.
  • Training van zowel klanten als collega’s
  • Advisering over het chemie assortiment

Wat maakt jou geschikt voor de job:
 • Je hebt een afgeronde HBO opleiding of HBO werk- en denkniveau op het gebied van Chemische technologie en relevante werkervaring in een (commercieel chemische functie.
 • Je hebt kennis van chemie wetgeving en gevaarlijke stoffen.
 • Je hebt een no nonsens mentaliteit en bent een aanpakker.
 • Je bent leergierig en altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van chemische wet- en regelgeving.
 • Je hebt uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden.
 • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend. Beheersing van de Franse, Duitse en Engelse taal is een pré.
 • Je bent creatief en denkt in mogelijkheden.
 • Je hebt affiniteit met onze chemische producten en bent nieuwsgierig naar hun werking en toepassingen.

Wij bieden jou:
 • Volop mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen.
 • Opleidings- en trainingsmogelijkheden en persoonlijke begeleiding.
 • Goede arbeidsvoorwaarden, leaseauto, marktconform loon, 28 verlofdagen en 12 ATV dagen.
 • Een solide familiebedrijf met een informele sfeer.

Over Berner
Berner is dé partner voor onder meer universeel garages, dealerbedrijven, truck- en transportbedrijven en bouw-, timmer- en installatiebedrijven in Europa.

Niet alleen vanwege de kwalitatieve producten voor de professional, maar juist vanwege onze services, kennis en het contact dat onze vertegenwoordigers, specialisten en klantenservice dagelijks met onze klanten hebben.

In 1957 startte oprichter Albert Berner zijn schroevenhandel in het Duitse Kϋnzelsau. Vandaag de dag telt het familiebedrijf Berner 6.500 medewerkers in Europa, waarvan 350 in de Benelux.

Persoonlijk advies, dat is onze kracht: we reageren heel precies en snel om specifieke vragen van de klant professioneel op te lossen. Deskundigheid, partnerschap, betrouwbaarheid, vriendelijkheid en passie voor het vak, dat is waar Berner voor staat. Wij zijn daar waar de klant ons nodig heeft. In de werkplaats, via onze klantenservice of online via onze webshop.

Spreekt de functie van Junior Marktspecialist Chemie je aan en wil je ons marketing team versterken?
Je kunt tot en met 28 maart 2018 reageren op deze vacature. Wil je vrijblijvend meer informatie? Bel dan met Bianca Cruts (Chemical Safety & Service manager) via telefoon: 06-50606093 of Angela Redan (Personeelsfunctionaris) via telefoon: 06-50606068.

Direct solliciteren kan via ons Sollicitatieformulier.

We beseffen dat potentiële kandidaten een drukke agenda hebben. Daarom wordt in overleg met Angela Redan een 1e kennismakingsgesprek ingepland.

Past deze vacature toch niet bij jou maar ken je wél de perfecte kandidaat? Stuur deze vacature dan gerust door of deel via sociale media.

Alvast bedankt!

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren