Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-62506

Vacature: Business Informatie Analist voor Conclusion in Limburg

VACATURENR lv-62506 (28-02-2018)

BUSINESS INFORMATIE ANALIST

Maak de vertaalslag van business naar IT

Business Informatie Analist @ Conclusion
Omdat jij over de volle COPAFIJTH-breedte business- en informatieanalyses uitvoert en met overtuiging jouw inzichten vertaald naar de beste oplossingen. Uiteraard met als doel om de bedrijfsvoering van onze opdrachtgevers nog verder aan te scherpen. Deze analyses voer je uit op het gebied van producten, processen en business. Als geen ander weet jij dat voor iedere hobbel op de weg een oplossing te vinden is. Met jouw haarscherp analytisch vermogen weet jij razendsnel de pijnpunten te herkennen en advies op maat te geven. Oplossingsgericht denken en zaken spot-on kunnen benoemen helpen jou erbij om de vertaling te maken van de behoeften van de business naar technische oplossingen. Ook op het gebied van nieuwe ontwikkelingen loop je graag voorop. Zowel vaktechnisch als branche specifiek vind je het leuk om nieuwe kennis toe te voegen aan je overige skills.

In a nutshell
Als business informatie analist maak jij het verschil door gerichte analyses uit te voeren op het gebied van producten, processen en business.

The place to be
In het mooie Limburg waar joie de vivre en hard werken hand in hand gaan, ga jij aan de slag voor Conclusion. Je leaseauto parkeer je op locatie bij een van je aansprekende opdrachtgevers, waar je als business information analyst iedere dag weer aan de slag met jouw nieuwe inzichten.

What’s in it for you?
 • Je talent kunnen inzetten binnen een omgeving waar je er écht toe doet.
 • Het basisvertrouwen in elkaar leggen wij graag direct vast in een contract voor onbepaalde tijd.
 • Een salaris dat past bij jouw ervaring en groeipotentie. Een bonusregeling is part of the deal.
 • Een leaseauto, telefoon en laptop zorgen ervoor dat je overal on the job kan zijn.
 • Ontwikkeling van je kwaliteiten, vakkennis en groeipotentie. Stilstand is achteruitgang.

Got what it takes?
 • Een afgeronde hbo- of wo-opleiding. Door het sterke analytische karakter van deze rol heeft een academische studie onze voorkeur.
 • > 5 jaar ervaring als informatie analist.
 • Kennis van de verzekerings- of pensioenbranche en de bijbehorende producten.
 • Van nature een kritische blik in combinatie met een praktische instelling. Werken volgens de Agile/Scrum aanpak ligt ook helemaal in jouw straatje.
 • Een ijzersterke combinatie van natuurlijk overwicht en goede communicatieve skills. Je bent helder en overtuigend en schroomt niet om te zeggen waar het op staat.
 • De drive om bedrijven verder te helpen en up-to-date te blijven met de allernieuwste ontwikkelingen.

Wij zijn Conclusion. Dé multidisciplinaire dienstverlener op het vlak van Business Transformatie en IT Services. Met 20 bedrijven, verdeeld onder vier servicelines, zijn wij er voor startups, groeiers en gevestigde namen. Een passie voor business en digitalisering. Dat is wat ons bij Conclusion bindt en waar we goed in zijn. Samen met ruim 1.400 bevlogen vakspecialisten werken wij aan uiteenlopende projecten en zijn wij dagelijks bezig om problemen op te lossen en nieuwe kansen te verzilveren.

Nieuwsgierig geworden? Lees meer over ons krachtige ecosysteem of verdiep je direct in Conclusion FIT, dé partner die de hele ICT keten overziet. Van datacenter tot en met eindgebruiker.

Dare to make a difference?
Reageer voor 30 maart op deze vacature. Upload je cv mét motivatie t.a.v. Pim van Lier. Eerst nog wat vragen? Bel Pim via 06-30 17 07 99.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren
Meer info  www.conclusion.nl